Mandelbrödsvägen 15

Stockholm kommun
2 275 000 kr
  • 2 Rum
  • 57 kvm

Välkommen till denna varma, hemtrevliga tvåa i fräscht och hemtrevligt utförande. Lägenheten har ett mysigt kök med yteffektiva ytor. Matplats för fyra-tio personer. Utrustat med bra vitvaror.
Härligt ljusinsläpp i samtliga rum vilket ger en känsla av rymd. Här har man också minimalt med insyn då lägenheten ligger i två väderstreck mot grönska och skog. Sommartid öppnar man gärna upp balkongdörren som nås via vardagsrummet, blickar ut över grönskan och njuter av eftermiddagssolen. Härligt vardagsrum med gott om ytor och trevligt ljusinsläpp.
Rymligt rum med plats för dubbelsäng och mer därtill.

Goda förvaringsytor med klädkammare och inbyggda garderober med mer därtill.
Stambytt helkaklat badrum från 2007 med klinker.

Solid populär förening med låg belåning. De stora renoveringarna är gjorda och med en redan låg avgift så blir denna förening något utöver det vanliga.

Underhållsfria 3-glasfönster och balkongdörr i aluminium monterades 2009.
3-fas el drogs in 2019.

Fiber indraget.

Precis utanför dörren finns en fin lekpark med tillhörande sandlåda. Inom gångavstånd finns natursköna sjön Drevviken med många vackra promenadstråk. Sommartid kan man njuta av klippbad eller barnvänliga Hökarängsbadet som har en härlig sandstrand. På vintern plogas skridskobanor som lämpar sig för barnen och den inbitne långfärdsskridskoåkaren.Här bor ni i ett utmärkt läge i grönskande och lummiga Sköndal med riktig småstadskänsla.
Bara några minuter bort finner ni utmärkta kommunikationer med busshållplats som trafikerar Gullmarsplan samt Hökarängen. På gångavstånd finner ni även Sköndals centrum med livsmedelsbutik, bank, apotek, bibliotek, frisör, läkarmottagning m.m. Sköndal gränsar till Nackareservatet med ett stort utbud av friluftsliv och naturupplevelser. För sol och bad fantasten ligger både Söderbysjön och Flatenbadet. Här finns det även en utomhuspool och ett utomhusgym.

Reseinformation
Buss 182 tar dig till Hökarängen på cirka 5 minuter.
Buss 181 går till Skarpnäck på cirka 10 minuter. Till Farsta centrum cirka 10 minuter.
Buss 188 till Gullmarsplan går dygnet runt och tar cirka 12 minuter.

Robin Ström - Mäklare Farsta, Sköndal, Skogås & Trångsund

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

57 kvm

Avgift:

3 082 kr

Slutbud:

2 275 000 kr (39 912 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Robin Ström

Robin Ström

0709-99 79 29


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter