Storgatan 50

Nyrenoverad lägenhet i centrala Örebro!

Återtagen Centralt, Norr Örebro kommun

Varmt välkommen till denna lägenhet högst upp i huset på Storgatan 50 beläget på norr, en kort promenad från centrala Örebro.

Lägenheten håller genomgående hög standard. Här möts du av smakfulla färgval och exklusiva materialval såsom marmorkakel i köket och granitkakel i badrummet. Här hittar du även en smart planlösning med separat kök, stort vardagsrum och ett rymligt sovrum. I hallen finns en stor klädkammare som med enkla medel kan ställas om till t.ex. hemmakontor eller liknande, endast fantasin sätter gränser. Från vardagsrummet når du balkongen som bjuder på sol från morgon till kväll, här kan du även avnjuta en fantastisk utsikt över Örebro stad.

Lägenheten har genomgått omfattande renovering under 2020, bland annat har både kök och badrum renoverats till absolut högsta klass. Hallen är ombyggd på det sätt att den har blivit något mindre till förmån för ett större badrum och ett större vardagsrum.

Denna lägenhet lämpar sig för dig som söker en exklusiv lägenhet på norr i Örebro med gångavstånd till allt.

På Norr där du har nära till allt från förskola, Skola (F-9), motionsspår till gym, idrottsanläggning och matbutik. Hjälmaren och fina promenadstråk kring Oset ligger endast en kort cykeltur bort. In till Örebro slott är det endast en kort promenad på 5-7 minuter (800m).

OBS! Kunden söker enplansvilla eller enplansvilla med källare i Örebro kommun. Eventuellt i utkant av Örebro. Alla förslag är av intresse, kontakta mäklaren!

Kontakta mäklare Andreas Sjösten på 0761-80 24 11 eller Andreas.sjosten@notar.se för att boka visning.

Pris 2 195 000 kr 38 509 kr/kvm
Boarea 57 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift 3 326 kr
Notarlånet i samarbete med Lånekoll
Mäklare Örebro

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här