Ankarstocksvägen 13

Bromma Bällsta / Stockholm kommun
2 250 000 kr
  • 2 Rum
  • 55 kvm

Rymlig och trivsam tvåa med parkeringsplats och 10-15 minuters promenad till tunnelbanan.

Varmt välkomna till denna mycket trivsamma och rymliga tvåa med ett bra läge i Bällsta precis på gränsen till Sundbyberg. Lägenheten är genomgående i fint skick med ett rymligt kök med plats för matbord, fräscht badrum och rymligt vardagsrum och sovrum. Från vardagsrummet kommer ni ut på den stora balkongen. Gott om förvaringsmöjligheter med garderobsvägg i sovrummet. Lägenheten ligger en trappa upp vilket är optimalt då huset saknar hiss och det INGÅR EN PARKERINGSPLATS på den välskötta gården. Välskött förening med stabil ekonomi med två välskötta hus samt en mysig innergård med grill- och lekplats. Föreningens medlemmar har också tillgång till mindre föreningslokal. Till lägenheten ingår det ett vindsförråd och en mindre källarförråd (matkällare). I huset ligger den fräscha tvättstugan.

Huset har ett bra läge med ett lagom promenadavstånd till både Sundbyberg som nämnts ovan och Bromma Blocks. Bromma Blocks ligger ca 20 minuters promenad bort, alternativt tar ni buss 112 till Mariehällskyrkan och går ca 5 minuter. Här finns ett mycket stort utbud av butiker och restauranger. Bland annat stora Coop, Åhlens, Systembolaget m.m. Här håller också ett nytt ICA Maxi på att byggas som planeras vara färdigställd q4 2021. Om ni ska småhandla så ligger ICA nära i Annedal ca 1,5 km bort. Från huset kan man ta en promenad på 10-15 minuter till Rissne station på tunnelbanans blå linje in mot city.

Solvalla tvärbanestation planeras vara klar 2021 och kommer att gå till Alvik via Bromma Flygplats. Den grenen planeras att byggas ut mot Rissne, Ursvik och Kista. Från huset är det ca 100 meter ned till hållplats för buss 112 till Alvik och Spånga Station. Från Alvik kan ni tunnelbanas gröna linje in mot city och från Spånga Station når ni Odenplan på 10 minuter med pendeln. En bit nedanför huset rinner Bällstaån med ett litet upplyst promenadstråk.

Tomas Ekström Svahn - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

55 kvm

Avgift:

4 596 kr

Visning:

Tisdag 26/1 Kl. 17:00-17:30

Slutbud:

2 250 000 kr (40 909 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter