Norrbygatan 5C

Odensvi / Västerås kommun
  • 2 Rum
  • 59 kvm

Topprenoverad 2 rok på populära Odensvi!

- Topprenoverat kök och helkaklat badrum
- Genomgående fräscha ytskikt
- Stabil förening
- Attraktivt läge

Varmt välkomna till denna mycket trevliga bostad på populära Odensvi bekvämt belägen med en trappa upp! Lägenheten genomgick en genomgående renovering 2020 där ingenting lämnades åt slumpen. Boendet karaktäriseras av luftiga ytor, fräscha ytskikt med genomgående ekparkett och vitmålade väggar, fullt utrustat kök med gott om plats för matbord samt helkaklat badrum i ljusa kulörer.

Bostaden är belägen i ett mycket omtyckt område med närhet till både grönska och Skiljebo centrum som erbjuder allt ifrån livsmedelsaffär, apotek, restaurang, gym och goda kommunikationer. Stabil förening med god ekonomi och trivsamma fastigheter i gott skick. Familjär och trivsam innergård med möjlighet till grillning, tennis och andra aktiviteter.

Riktlinjer för visning gällande covid-19: För att sprida ut besöken och undvika köbildning ber vi Er vänligen boka in dig/er på en ankomsttid via vår hemsida under "visning & kontakt" och sedan "boka online”. Besökare som har bokat ankomsttid får förtur och ej bokade besökare är varmt välkomna i mån av plats. Vi ber er vänligen att komma sällskap om max två personer per anmälan.

Varmt välkommen!

Ani Maria Balian - Mäklare Västerås

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

59 kvm

Avgift:

3 386 kr

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter