Rörstrandsgatan 14A

På toppadress mitt i Birkastan med genomgående planlösning och uteplats!

Kommande försäljning Vasastan - Birkastan Stockholm kommun

Välkommen till denna perfekt planerade fyra på populära Rörstrandsgatan. Här bor du i ett lugnt gårdshus med genomgående planlösning och utgång till härlig uteplats på en stor innergård som på sommaren är möblerad med utemöbler och massor av härliga blommor och växter. Här kan du enkelt släppa ut barnen och låta dem springa fritt och leka och det går bra att grilla och ha både små och stora middagar eller barnkalas. Lägenheten har tre stycken bra sovrum varav master bedroom har ett eget badrum. Rymligt vardagsrum med utgång till uteplats. Stort kök med plats för matbord om 6-8 personer. Lägenheten har två stycken helkaklade badrum med dusch

Välkommen till denna perfekt planerade fyra på populära Rörstrandsgatan. Här bor du i ett lugnt gårdshus med genomgående planlösning och utgång till härlig uteplats på en stor innergård som på sommaren är möblerad med utemöbler och massor av härliga blommor och växter. Här kan du enkelt släppa ut barnen och låta dem springa fritt och leka och det går bra att grilla och ha både små och stora middagar eller barnkalas. Lägenheten har tre stycken bra sovrum varav master bedroom har ett eget badrum. Rymligt vardagsrum med utgång till uteplats. Stort kök med plats för matbord om 6-8 personer. Lägenheten har två stycken helkaklade badrum med dusch. Goda förvaringsmöjligheter i alla rum.

Välskött förening som är lågt belånad och har god ekonomi. Stämningen i föreningen är väldigt familjär och personlig, och det ordnas både gemensam kräftskiva och glöggfiranden årligen om man vill medverka.

Här bor du mitt på populära Rörstrandsgatans myllrande folkliv med välkända restauranger, caféer och butiker. För den som önskar mer shopping finns Odenplan med många butiker en kort promenad bort. Birkastan bjuder även på närhet till vackra promenadstråk och löparrundor längs med Karlbergskanalen nedanför Karlbergs slott eller längs med Brunnsviken i Hagaparken. Ett stenkast från bostaden ligger även välkända Vasaparken med mysiga caféer, lekpark samt konstmuseum och gallerier.

I direkt närhet till lägenheten finns goda kommunikationer med buss, tunnelbana, pendeltåg och flygbussar.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 106,2 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
3 133 kr
Mäklare Vasastan

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2021

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här