Banmästargatan 4

Solna Ulriksdal / Solna kommun
3 620 000 kr
  • 2 Rum
  • 69 kvm

Exklusiv lägenhet med två balkonger!

* Närhet till Universitetet och Tekniska Högskolan
* Några minuters promenad till pendeltåg och bussar
* Pendeltåg till City på 9 minuter
* Garage med lediga platser
* 2 soldränkta balkonger
*Naturen runt hörnet ( Hagaparken, Brunnsviken, Naturreservat och motionsspår)

Lägenheten
Varmt välkomna till denna fantastiska lägenhet på våning 3 med en exklusiv känsla direkt när du kliver in genom dörren. Lägenheten disponeras med ett stort vardagsrum där valfri möblering får plats, härifrån nås den mysiga balkongen som vetter mot den lugna gården med eftermiddag/kvällssol. Vidare finns det öppna köket med plats med stort matbord för hela sällskapet. Köket har en fin design med mörka luckor och mörk bänkskiva som skapar en trevlig känsla. Från köket når ni den andra balkongen med morgon- och förmiddagssol. Vidare finns ett rymligt sovrum med plats för den större sängen, en stor klädkammare som även kan användas som kontor/extra rum samt ett stort och lyxigt badrum med moderna kulörer som skapar en riktig spakänsla. Här finns även tvättmaskin och torktumlare.

Kommunikationer
Ulriksdal är mycket tilltalande omgivet av grönska samtidigt som det ligger intill Ulriksdals station som tar dig in till Stockholms city på bara några minuter. Alternativt finns ett flertal busslinjer att välja på bland annat mot Solna C, Brommaplan och direktbuss till Stockholm C. Direkttåg till Uppsala/Arlanda. På endast någon minut är ni ute på E4an för den som åker bil. Tunnelbanestationen Bergshamra (röda linjen) ligger några minuter bort med buss.

Område
Området expanderar och idag finns det olika restauranger i form av en trevlig pizzeria, Jonas Spis och kanske Solnas bästa sushi. I närheten finns ett rikt utbud både för liten och stor, med fantastiska Överjärva gård med hästar och caféer, Hagaparken som erbjuder härlig natur samt Ulriksdals slott med trädgårdscafé, Ulriksdals golfklubb och Ulriksdals Wärdshus. På gångavstånd når du Mall of Scandinavia som erbjuder enormt utbud av shopping + restauranger och Friends Arena som erbjuder evenemang. Idag finns gymmet Nordic Wellness i området och 2020 öppnar Actic gym i två plan med utsikt över Brunnsviken. Nyligen har en kemtvätt samt ett bageri öppnat vid torget. Det finns också planer på en livsmedelsbutik. I området finns förskolan Pysslingen med plats för ca 130 barn, Ulriksdals skola och Ulriksdals sporthall. Ulriksdal är ett nytt område som ständigt växer, läs mer på Ulriksdal.se

Förening
Brf Orangeriet är en god och stabil föreningen. Föreningen har garageplatser med hiss-access och det finns lediga platser i dagsläget. Styrelsen har inga planer på att göra några större renoveringar det närmsta året. I varje uppgång finns ett barnvagnsrum. På gården finns det ett gemensamt cykelförråd. Förråd finns att hyra i källaren.

Varmt välkomna på visning!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

69 kvm

Avgift:

3 594 kr

Slutbud:

3 620 000 kr (52 464 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter