Laboratorvägen 3

Huddinge kommun
5 750 000 kr
  • 5 Rum
  • 126 + 19 kvm

Läge Läge Läge!

Nu saluförs denna stilrena och välplanerade bostaden i en av Huddinges mest eftertraktade område!
Detta parhus rymmer den stora barnfamiljen och erbjuder ett lättskött boende med närhet till både skolor och förskolor i området.

Den nybyggda altanen bjuder in till umgänge för många, här får alla plats! Denna fantastiska oas nås via det inglasade uterummet och har infälld belysning.
Huset har genomgått fortlöpande renoveringar på ett smakfullt sätt.

Hall/Entré
Välkomnande rymlig hall med genomgående matt klinkergolv med snyggt målade väggar. Här finns det goda förvarings- och avhängningsmöjligheter.

Kök
Modernt och stilrent kök från 2019 med praktiska högskåp i grått utförande, stänkskydd i vit kakelsättning med bänkskiva i ljus kulör. Köket har gott om förvaring och ordentliga arbetsytor som gör köket fulländat. Vitvaror i form av induktionshäll, fläkt, diskmaskin, ugn samt kyl och frys i fullhöjd. Klinkergolv och vitmålande väggar med plats för matgrupp.

Vardagsrum
Stort och härligt vardagsrum med plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang. Lätt att möblera. Täljstenskaminen ger en härlig värme och är en stor mysfaktor för huset. Stora fönsterparti och utgång till det inglasade uterummet som leder vidare ut i den mysiga trädgården med fruktträd och grönska. Parkettgolv och vitmålade väggar.


Uterum
Stort inglasat uterum med trägolv. En rogivande plats oavsett årstid med en känsla av att vara nära naturen. Här får det plats med flera möblemang och detta är ett uppskattat extrarum för både stora och små.

Gäst WC
Praktisk gästtoalett i anslutning till hallen. Vita väggar och grå våtrumsmatta.

Tvättstuga
Separat och praktisk tvättstuga med allt man behöver såsom tvättmaskin, torkskåp, varmvattensberedare samt rostfri ho och garderob. Våtrumsmatta på golvet och tapet på väggarna.

Övre hall
Hallen på övre plan skapar en härlig och ljus känsla tack vare takfönstret och de vitmålade väggarna. Trämönstrat laminatgolv.

Sovrum 1
Stort sovrum med utsikt mot trädgård. Plats för stor dubbelsäng och annat möblemang. Fondvägg i gråblå färg. Trämönstrat laminatgolv. Här nås också den inglasade balkongen.

Sovrum 2
Ytterligare ett sovrum i bra storlek med härlig atmosfär. Även här ha du utsikt mot husets trädgård och stort fönsterparti. Plats för större säng, garderober samt övrigt möblemang. Vitmålande väggar och trämönstrat laminatgolv.

Sovrum 3
Gott om plats för säng, nattduksbord samt tillhörande möblemang och inte minst leksaker.
Bra med ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet som är riktad mot husets framsida. Vitmålade väggar och trämönstrat laminatgolv.

Sovrum 4
Plats för säng och tillhörande möblemang såsom byrå och skrivbord. Härlig utsikt över husets framsida samt skogspartiet. Vitmålade väggar med en fondvägg i mönstrad tapet. Trämönstrat laminatgolv även här.

Balkong
Mysig inglasad balkong under tak som sträcker sig längs hela husets södersida. Här finner du trägolv som ökar mysfaktorn.

Badrum
Badrum med dusch, dubbeltvättställ, flera skåp samt spegel. Härligt ljusinsläpp från takfönster. Våtrumsmatta på golv och tapet i ljus kulör.

Klädkammare
Walk in closet med goda förvaringsmöjligheter.

Garage
Med plats för en bil och goda förvaringsmöjligheter.


Eddie Can - Mäklare Huddinge

STORLEK:

5 Rum

BOAREA:

126 kvm

BIAREA:

19 kvm

Visning:

Söndag 29/11 Kl. 16:00-17:00

Tomtarea:

318 kvm

Slutbud:

5 750 000 kr (45 635 kr/kvm)

(Inkl. Biarea 39 655 kr/kvm)

Bilder

Visa på karta
HitCounter