Love almqvists väg 4A

Love almqvists väg 4A

Kungsholmen/Kristineberg / Stockholm kommun
2 995 000 kr
  • 2 Rum
  • 38 kvm
Anmäl intresse

Fin tvåa med stor balkong i vackra Kristineberg!

Med ett fantastiskt läge i vackra Kristineberg saluförs nu denna fina tvåa om 38 kvm med en stor balkong med en magisk utsikt in mot Kungsholmen. En välplanerad lägenhet i fint skick med sovrum som rymmer en större säng och med bra förvaring med bland annat en stor platsbyggd garderob med skjutdörrar i spegelglas. Rymligt vardagsrum där det går att möblera med en större soffa och ett matbord, perfekt för sociala tillställningar. Från vardagsrummet nås även den rymliga balkogen som under sommaren bjuder på sol fram till eftermiddagen och som under kvällstid erbjuder en magisk glittrande vy över Kungsholmen.

I HSB Brf Örnar bor du i en stabil HSB-föreningen med två tillhörande takterrasser med utsikt över Kungsholmen och Mälaren. Föreningen förvärvade fastigheten 1936, äger marken och har en belåning på 5 870kr/kvm. I föreningen finns en samlingslokal med plats för ca 35 pers som går att hyra för 100kr/tillfälle. Ett övernattningsrum 150kr/natt att hyra. Här finns också bastu, cykelrum och två tvättstugor.

Kristineberg är en populär oas mitt i Stockholm som inte bara har sol och bad runt hörnet, det finns dessutom sällsynt bra kommunikationsmöjligheter med tunnelbanan endast ca 3 min från bostaden. Vid klipporna finns det kajakuthyrning och du kommer direkt ut i promenadstråket vid Kristinebergs badklippor. Utmärkt kommunikation i form av T-banans gröna linje alldeles intill som tar dig till T-centralen på endast ca 10 minuter samt flertalet busslinjer. Samt blå linjen vid Stadshagen som också tar dig till banld annat T-centralen. I närområdet hittar du bl.a. mataffär, pizzeria och sushirestaurang. Strandpromenaden längs med Hornsbergs Strand ligger bara några minuters promenad bort och bjuder på populära badbryggor, cafeér och bland många andra Restaurang Piren som har blivit mycket populärt hos Kungsholmsborna. Lindhagens Galleria ligger även det endast ett stenkast bort med ett stort utbud av butiker, apotek, systembolag, gym så som Friskis, Nordic Wellness och SATS samt en gigantisk ICA Maxi. Åt andra hållet ligger gröna och trivsamma Fredhäll som bland annat är känt för restaurangen Solstugan och många fler klippor och bra bad. Det finns flertalet parker, tennisbana samt plaskdamm. Rålambshovsparken ligger med gångsvatånd från bosstaden och är fantastisk att vara i under våren och sommaren.

Hjärtligt välkommen på visning!

Alice Eriksson - Mäklare Kungsholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

38 kvm

Avgift:

3 167 kr

Visning:

Måndag 30/11 Kl. 17:30-18:00

Pris:

(78 816 kr/kvm) 2 995 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Måndag 30/11 Kl. 17:30-18:00 Spara i kalender

    Öppen visning! Kontakta ansvarig mäklare för privat visning.

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Love almqvists väg 4A Kungsholmen/Kristineberg

HitCounter