Logdansvägen 30

Logdansvägen 30

Sundbyberg/Ör / Sundbyberg kommun
2 550 000 kr
  • 2.5 Rum
  • 71.7 kvm
Anmäl intresse

Här erbjuds nu en fantastisk chans att bo i en av Sundbybergs grönaste stadsdel.

ACCEPTERAT PRIS 2.550.000kr Här erbjuds nu en fantastisk chans att bo i en av Sundbybergs grönaste stadsdel, med både Råstasjön och Lötsjön som sin närmsta granne. Bostaden erbjuder två sovrum, ett praktiskt kök med all maskinell utrustning som kan behövas, ett stambytt badrum och en wc. Vidare erbjuder bostaden ett väl tilltaget vardagsrum som går att möblera efter tycke och smak, här ryms både möblemang och tv-bänk. Från vardagsrummet nås bostadens balkong omgiven av grönska. Här utnyttjas varje kvadratmeter till fullo, med fina ytskikt i hela bostaden. Här bor ni i brf Logen i Ör, föreningen är belägen på adresserna Logdansvägen 2-48.

Här bor ni Brf Logen i Ör som består av 270 lägenheter belägen på adresserna Logdansvägen 2-48. Tvättstuga finns på gården tillgängligt dygnet runt för föreningens medlemmar. Utanför bostaden finns en trevlig grillplats för föreningens medlemmar där grannar kan mötas. Trots det naturnära läget, finner ni service och kommunikationer inom nära avstånd. Buss 506 precis utanför bostaden som går b.la till Sundbyberg centrum.
Med ca 8 minuters gång från bostaden nås Hallonbergens centrum som erbjuder goda kommunikationsmöjligheter med ett flertal busslinjer och tunnelbana som tar er till Stockholms Central på 13 minuter. Näckrosens t-bana nås även med 10 minuter från bostaden. Utanför bostaden nås buss 506 som b.la går till Karolinska universitetssjukhus via Sundbyberg centrum. Under sommarhalvåret pågår roliga event på ängarna och barnen kan leka i utebadet "Plaskis". Härifrån har du dessutom gångavstånd till Golfängarna där du kan avnjuta en fika på mysiga "Gröna Stugan" eller promenera den 5 km långa "Hälsans stig" tar dig runt de två vackra sjöarna Lötsjön och Råstasjön och med en kort promenad nås Ursviks motionsområde med milsvid av skog som uppskattas av många boende i Sundbyberg. Med ca 15 minuters gångavstånd på andra sidan Råstasjön ligger Solna med sitt Friends Arena där man kan titta på fotboll och andra event samt även Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största köpcentrum. I Ör finns många framtidsplaner och det är ett område som verkligen växer!

Varmt välkommen på visning!

Jessica Eklöf - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2.5 Rum

BOAREA:

71.7 kvm

Avgift:

3 471 kr

Visning:

Söndag 6/12 Kl. 13:30-14:00

Pris:

(35 565 kr/kvm) 2 550 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Logdansvägen 30 Sundbyberg/Ör

HitCounter