Starrbäcksgatan 26

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
3 400 000 kr
  • 2 Rum
  • 56 kvm

Välkommen in till en topprenoverad tvåa med väldisponerad planlösning och balkong med eftermiddagssol! Genomgående i lägenheten erbjuds ett bra ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Bostaden har ett rymligt och renoverat kök med bra förvaringsmöjligheter samt en fin inbyggd kökssoffa, ett ljust och inbjudande vardagsrum med möjlighet för valfri möblering med utgång till balkongen samt ett stort och luftigt sovrum med heltäckningsmatta och bra förvaring i garderober . Sist men inte minst erbjuds ett nyrenoverat och toppmodernt badrum med fantastisk klinker och kombinerad tvättmaskin ( 9kg tvätt/5kg tork). Lägenheten har genomgående ljusa väggar och alla golv är bytta.

Här bor ni med bästa läge i centrala Sundbyberg med närhet till butiker, restauranger, pendeltåg och T-bana (Duvbo samt Sundbybergs centrum) som tar dig in till city på knappa 8 min respektive 12 min. Här finns också busslinje 515 som tar dig till Odenplan på 15 minuter samt tvärbanan mellan Solna och Alvik.

Bara över gatan så finns vackra Tornparkens fina gräsplätt och bergsknallar med utsikt över Sundbybergs takåsar. Här erbjuds stans bästa pizzor i restaurangen "Delibruket" med vacker inomhusmiljö och oslagbar uteservering. Närområdet bjuder även på fina motionsslingor runt Lötsjön och Råstasjön samt i härliga Ursvik.

Matbutiker och service finns precis runt knuten. Beläget vid Duvbos tunnelbana (nås på 1 minut) ligger ICA Duvbo och även Gabriels livs ligger i närheten. Större matbutiker så som ICA Maxi, Willys och Hemköp ligger på några minuters promenad i centrum.

Varmt välkommen på visning!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

56 kvm

Avgift:

3 185 kr

Slutbud:

3 400 000 kr (60 714 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter