Armfeltsgatan 21, 4tr av 4

Gärdet / Östermalm / Stockholm kommun
5 700 000 kr
  • 2 Rum
  • 50 kvm

Toppfräsch tvåa högst upp i huset med öppen spis och balkong i sydvästläge.

Välkommen högst upp i huset där du har oslagbart ljus från stora fönster och balkong i sydvästläge. Här kan du njuta av solen från förmiddag till kväll eller mysa framför öppna spisen i vardagsrummet. Trevlig hall med vitt marmorgolv och tre platsbyggda garderober. Kök med matplats för upp till 6 personer. Vacker bänkskiva i svart granit, vitt marmorgolv, diskmaskin, dold tvättpelare, rostfri micro, spis och ugn. Rogivande sovrum med ljus heltäckande matta och målade väggar. Förvaring i två skjutdörrsgarderober. Smakfullt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv.

Lägenheten har 3 förråd (2 vindsförråd och ett källarförråd). Ytterligare stora förråd finns att hyra. Lätt att hitta parkering på gatan.
Bredband på 100/10 Mbit/s ingår i månadsavgiften samt kabel-tv från Com Hem (grundutbud).

En fantastiskt fin tvåa i en mycket bra förening som är belägen nära populära Tessinparken och Karlaplan. Endast ett stenkast från huset kan man njuta av gröna picknickytor, fina promenadstråk, trevlig torghandel, välfyllda gallerior samt restauranger och många uteserveringar.

Området är väldigt attraktivt med direkt närhet till allt man kan önska. Nära till både buss och Karlaplans eller Stadions T-bana. Över Valhallavägen ligger sedan ingången till Fältöversten med matbutiken Sabis och flertalet affärer, apotek och systembolag. Inom ett par minuter når man Gärdesfälten som är perfekt för motion och picknick. På bara en kort promenad når du Östermalmstorg, Djurgården och Strandvägen.

Mourad Tajiou - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

50 kvm

Avgift:

2 720 kr

Slutbud:

5 700 000 kr (114 000 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Mourad Tajiou

Mourad Tajiou

0733-10 66 37


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter