Ripstigen 2

Solna Bergshamra / Solna kommun
4 600 000 kr
  • 3 Rum
  • 75 kvm

Lägenhet med sjöutsikt på våning 9!

På Ripstigen 2 bor man bekvämt i ett lugnt och naturnära läge med både tunnelbana (röda linjen 12 min till t-centralen), flertalet busslinjer och välsorterad Ica på några minuters avstånd.

Denna stilrena och välplanerade bostad präglas av mycket rymd och ljus tack vare stora fönsterpartier och den optimala planlösningen. En hörnlägenhet helt utan insyn på våning 9 och med sjöutsikt från alla fönster, antingen blickar man ut över Brunnsviken mot Stockholm eller Edsviken och Stocksund.

I hallen möts Ni av goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Vidare finns två bra sovrum, smakfullt inrett kök, ett fräscht badrum med badkar, stort socialt vardagsrum med plats för det stora sällskapet. Härifrån nås en fantastisk insynsskyddad inglasad balkong på ca 10 kvm med underbar utsikt och gott om plats för utemöbler, som kan utnyttjas under en stor del av året.

Bergshamra är ett lugnt, barnvänligt område med många fördelar att bo i. På Ripstigen bor Ni med närhet till det allra mesta. Här finns flertalet förskolor inom kort gångavstånd. Även öppen förskola och grundskolor finns på säkert gångavstånd. Området erbjuder flertalet lekplatser för barnen. I Bergshamra centrum finns diverse närservice så som vårdcentral, bibliotek, apotek, livsmedelsbutik, blomsteraffär och mat för avhämtning.

För den som gillar att utöva sport ligger Bergshamra IP i närheten med fotboll, tennis, motionsslinga, samt konstis vintertid. Här finns också Svedenbadet med tempererad utomhusbassäng som är öppen under sommaren. In på knuten erbjuds vackra grönskande miljöer i naturreservatet Nationalstadsparken. Flera promenadstråk finns längs med Brunnsviken och Edsviken, i Tivoliområdet, på Bockholmen, i Ulriksdals slottsträdgård, Bergianska trädgården och Hagaparken. Även mysiga caféer finns på nära håll och restaurang Bockholmen liksom flera badmöjligheter.

Är du sport- eller evenemangsintresserad? Då har du gångavstånd till Arenastaden med Friends Arena. Här finns dessutom Nordens största köpcentrum Mall of Scandinavia som är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Varmt välkommen på visning!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

75 kvm

Avgift:

4 630 kr

Slutbud:

4 600 000 kr (61 333 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter