Banmästargatan 2

Såld Solna Ulriksdal Solna kommun

* Närhet till Universitetet och Tekniska Högskolan
* Garage med lediga platser
* Några minuters promenad till pendeltåg och bussar
* Stor och rymlig balkong med utsikt över lummighet
* Sen eftermiddags- och kvällssol
*Fantastisk standard på kök och badrum

Bostaden
Nu finns möjligheten att förvärva denna pärla på våning 3 med utsikt över lugn gård. Bostaden är mycket välplanerad och yteffektiv. Här bor ni i en ny och fräsch lägenhet med hög standard. Hallen har gott om förvaring till vänster med möjlighet för avhängning på hatthylla och i garderober. Till höger ligger det rymliga badrummet med dusch, toalett, påkostad kommod med förvaring, spegelskåp, tvättmaskin, torktumlare, handdukstork samt härlig golvvärme. Vidare möts ni av den öppna planritningen med möjlighet för varierad möblering. Köket är öppet mot vardagsrummet och skapar en stor social yta.

* Närhet till Universitetet och Tekniska Högskolan
* Garage med lediga platser
* Några minuters promenad till pendeltåg och bussar
* Stor och rymlig balkong med utsikt över lummighet
* Sen eftermiddags- och kvällssol
*Fantastisk standard på kök och badrum

Bostaden
Nu finns möjligheten att förvärva denna pärla på våning 3 med utsikt över lugn gård. Bostaden är mycket välplanerad och yteffektiv. Här bor ni i en ny och fräsch lägenhet med hög standard. Hallen har gott om förvaring till vänster med möjlighet för avhängning på hatthylla och i garderober. Till höger ligger det rymliga badrummet med dusch, toalett, påkostad kommod med förvaring, spegelskåp, tvättmaskin, torktumlare, handdukstork samt härlig golvvärme. Vidare möts ni av den öppna planritningen med möjlighet för varierad möblering. Köket är öppet mot vardagsrummet och skapar en stor social yta. Här når ni den fantastiska balkongen som är halvt inglasad. Vidare ett sovrum där ni får plats med en stor säng samt garderob.

Kommunikationer
Ulriksdal är mycket tilltalande omgivet av grönska samtidigt som det ligger intill Ulriksdals station som tar dig in till Stockholms city på bara några minuter. Alternativt finns ett flertal busslinjer att välja på bland annat mot Solna C, Brommaplan och direktbuss till Stockholm C. Direkttåg till Uppsala/Arlanda. På endast någon minut är ni ute på E4an för den som åker bil. Tunnelbanestationen Bergshamra ligger några minuter bort med buss.

Område
Området expanderar och idag finns det olika restauranger i form av trevliga pizzerior. Spisa Pizza är en nyöppnad och modern pizzeria med nya smakupplevelser samt den klassiska pizzerian Benvenuto, Jonas Spis och kanske Solnas bästa sushi. I närheten finns ett rikt utbud både för liten och stor, med fantastiska Överjärva gård med hästar och caféer, Hagaparken som erbjuder härlig natur samt Ulriksdals slott med trädgårdscafé, Ulriksdals golfklubb och Ulriksdals Wärdshus. På gångavstånd når du Mall of Scandinavia som erbjuder enormt utbud shopping + restauranger och Friends Arena som erbjuder evenemang. Idag finns gymmet Nordic Wellness i området och Actic gym i två plan med utsikt över Brunnsviken. Vid torget ligger en kemtvätt samt ett bageri. Det finns också planer på en livsmedelsbutik inom kort framtid. Nyligen öppnade hotellet AC Marriott med bland annat en fantastisk spaavdelning. I området finns även förskolan Pysslingen med plats för ca 130 barn, Ulriksdals skola och Ulriksdals sporthall. Ulriksdal är ett nytt område som ständigt växer, läs mer på Ulriksdal.se

Föreningen
Brf Orangeriet 2 är en god och stabil föreningen. Föreningen har garageplatser med hiss-access och det finns lediga platser i dagsläget. Styrelsen har inga planer på att göra några större renoveringar det närmsta året. I varje uppgång finns ett barnvagnsrum. På gården finns det ett gemensamt cykelförråd. Förråd finns att hyra i garaget.

Varmt välkommen på visning!

Slutpris 2 825 000 kr
Pris / kvm 70 625 kr
Boarea 40 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift 2 146 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här