Tellusborgsvägen 100, vån 4/5 - Hiss

Tellusborgsvägen 100, vån 4/5 - Hiss

Telefonplan/Midsommarkransen / Stockholm kommun
2 650 000 kr
  • 2 Rum
  • 42 kvm
Anmäl intresse

Cool industrivåning med 2,85 meters takhöjd i den omtalade Pianofabriken

* Vackra fönster med robust industrikänsla
* Sovrum med glasförsedda industriväggar
* Unik bostad i tegelförsedda Pianofabriken
* Upplev ansenlig takhöjd hela 2.85 meter
* Diskmaskin, induktionshäll & varmluftsugn
* Läcker design i stadsdelens finaste byggnad
* Höga fönster om 1.80 meter i djupa nischer
* Bo med öppen planlösning = perfekt vid fest
* Grovputsade väggar och infällda spotlights
* Låg månadsavgift i Brf med 45 lägenheter
* Vitlaserad ekparkett & väggar nymålade
* Högklassig arkitektur i k-märkt byggnad
* Kök med maskinpark av högsta kvalitet
* Eget ventilationssystem och bergvärme
* Låg skuldsättning på cirka 8068 kr/kvm
* Tvättmaskin/tumlare för optimal komfort
* Välskött HSB-förening som äger marken
* El-nät ingår och lågt pris på tv/bredband
* Bilparkering i stort garage och på gatan
* Högt läge i fint trapphus med stor hiss
* K-märkt huskropp 1917 - Ombyggd 2012
* En minut till ICA & tre minuter till t-bana
* Bra förvaring i garderober & källarförråd
* Bo i söderorts mest omtalade huskropp
* Bara 2-3 minuter till CrossFit, yoga & gym

Riktlinjer för bokad visning - För att du inte ska riskera att missa inbjudan till en förvisning samt att vi ska minska köbildning, vänligen boka din närvaro/ankomsttid via Notars hemsida under "visning & kontakt" och sedan "boka online". Besökare som har bokat ankomsttid får förtur och ej bokade besökare får snällt vänta på sin tur i mån av plats.

HISTORISK BYGGNAD MÖTER FRAMTIDENS DESIGN - Denna anrika och tegelförsedda fabriksbyggnad har det senaste seklet verkat som bas för tillverkning av pianoflyglar, symaskinshuvar, tvättmedel och här finner du nu flera av Hägerstens mest åtråvärda lägenheter med uppseendeväckande utformning.

LÅT OSS NU PRESENTERA en unik och tilltalande etagevåning i gammal hissförsedd industribyggnad anno 1917 - restaurerad 2012 till absolut yppersta klass. Här bor du tre minuter från tunnelbana i k-märkta Pianofabriken där gammal anrik design möter ny modern inredning fördelade på 45 spektakulära och helt olika bostäder. Denna fantastiska bostad med högsta takhöjd om 2.85 meter är uppförd på fjärde våningen med otroligt exklusiv interiör som erbjuder ett boende utöver det normala.

Stora glaspartier med reslig höjd om hela 1.80 meter och korsspröjs skänker ett fantastiskt ljusflöde på de sobert vita/grå väggarna (samtliga är nymålade under 2019). De flesta väggarna är grovputsade för ett mer industriellt intryck samt att du ska påminnas om husets över 100-åriga historia. De vackra fönsterpartierna är dessutom monterade i djupa nischer som mest 33 cm med polerade fönsterbrädor av granit. Tidlös golvbeläggning av 14 mm parkettstavar i ek med vit lasyr harmoniserar optimalt med byggnadens robusta karaktär.

Här bor du definitivt som du förtjänar; med hiss, moderniteter och öppen modern planlösning för stora sociala ytor vid middagsbjudning eller fest. Varje lägenhet har för övrigt ett eget ventilationssystem genom FTX-aggregat så du själv kan reglera till- och frånluft i lägenheten på en manöverpanel. Extremt låg kostnad för el då föreningen har tecknat ett mycket förmånligt avtal om el-leverans till samtliga hushåll som mäts på din egen förbrukning. Otroligt fint kök med exklusiv maskinpark samt mycket tillvaratagna förvaringsmöjligheter i skåpinredning med överliggande/underliggande spotlights. Samtliga fronter är nyligen (2019) lackerade i grå färgnyans. Kökets långa bänkskivor i vinkel skapar stora arbetsytor för en kreativ gourmet.

Här lever du behagligt med kombinerat kylskåp/frysskåp, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn, infälld induktionshäll, inbyggd mikrovågsugn - självklart är maskinparken uppgraderad till rostfritt stål för ett mer sobert intryck. I symbios med köket finner du allrummet som flödar i ljus från ovanligt stora glaspartier mot framsidan. Via glasförsedda pardörrar finner du sovrummet, här får du utan problem plats med en någorlunda bred säng. Sovrummet byggdes under 2019 för att skapa en avskild sovyta. Rummet skärmas av genom specialtillverkade industriväggar med ram i metall och stora glaspartier för maximalt ljusinsläpp.

Otroligt lyxigt badrum med skön golvvärme, infälld takbelysning från spotlight samt tvättmaskin/tumlare för bästa komfort. Det finns även duschutrymme med svängbara väggar av klarglas, infälld helkroppsspegel, avlastningsyta på vacker stenskiva i granit samt förvaring i väggskåp och kommod. I detta hem erbjuds gott om förvaring i flertalet garderober och rymligt källarförråd om cirka fem kvm golvyta.

Välkommen till HSB Brf Pianofabriken är en mycket stabil förening som äger (dvs. ej tomträttsavtal med Stockholm Stad) marken med ett bostadshus om 45 varierande och helt olika bostadsrättslägenheter. Den gamla byggnaden totalrenoverades av HSB Bostad Future för att inredas med unika bostadslägenheter. Ansedda Rits Arkitekter med Joachim Billing i spetsen fick det ärofyllda uppdraget att skissa på detta drömprojekt. Stockholms stadsmuseum har delvis kulturminnesmärkt föreningens byggnad med en grön klassificering. Grön klassning är den näst högsta vilket innebär ett högt kulturhistoriskt värde och betyder att bebyggelsen är särskilt värdefull från historisk, kulturhistorisk, miljömässig eller konstnärlig synpunkt.

Föreningen har en låg skuldsättning på 8068 kr/kvm, som jämförelse är den genomsnittliga skuldsättningen för liknande nyproduktion i området cirka 11 000-12 000 kr/kvm. Föreningen har det senaste året omförhandlat sina banklån till mycket förmånliga villkor och även amorterat 1 500 000 kr på banklånen. Huset har rustats med stora hissar och föreningen har storsatsat på kostnadseffektiv uppvärmning via bergvärme. För medlemmarna finns garage, uteparkering, gästlägenhet/festlokal samt förmånligt pris på digital-TV samt bredband fiber med hastighet upp till 250 Mbit/s.

Inom en kort promenad finns träningsglädje i form av Yoga, trendiga Telefonplan CrossFit, klättercenter samt tre olika träningsanläggningar med generösa utbud av aktiviteter samt öppettider. Nära porten ligger Bonne Femme stenugnsbageri som förmodligen kommer få besök av dig på helgens mornar! Här bor du med extrem närhet till Stockholm city - bara tio minuter till Slussen med tunnelbana från Telefonplan. Ett par minuter från porten finner du lummiga Svandammsparken som är Kransens egen oas med plats för picknick och kulturaktiviteter.

Den nyrenoverade parken är ordentligt rustad med bollplan, lekredskap, gräsytor, plaskdamm samt nyöppnad sommarbistro. Under soliga dagar är parken välbesökt och ger besökarna ett utmärkt tillfälle att koppla av på en filt med en spännande bok eller andra trevliga sammankomster med umgänge, kubb eller grillning. Utmed närliggande Tellusborgsvägen finner du smultronställen som LULU Stockholm, Svenska Hamburgerköket, Butsaya Thai, Amazing India samt omtalade Svenska sushiköket. Ett stenkast till braksuccén Svenska Tapasköket vilket är ett spännande tillskott i den redan digra skaran av restauranger.

Kring närbelägna skvallertorget kan du ta en utsökt lunch på Sugoi Sushi eller kanske en middag på hajpade Tegelbruket Bistro & Catering - en ny pärla placerad Midsommarkransen hjärta. Här ligger även den kända lampaffären Svenska Armaturer som är värt ett besök samt nyrestaurerade Gunnel & Ruth Bageri mitt emot tunnelbanan. Bredvid Svandammsparken finner du anrika biograf Tellus, upphaussade Scandwich samt nya Pita i Parken som tar dig på en smakupplevelse utan gränser. Ett par minuter till Nya ICA Supermarket Telefonplan, Västberga Handel med stora Coop Forum, Rusta, Apotek och här ligger även Systembolagets nyare butik.

Inredningsinspiration kan du hämta från flera underbara butiker, bland annat På Andra Våningen, 2 Little Spoons, Systrarna Blom och duktiga Maria Sjödin Endast tre minuter till tunnelbana, Konstfack, service, träningsanläggningar, klättercenter samt restaurang Landet vid innovativa Telefonplan. Deras klubb Heaven Up Here har korats till Sveriges bästa klubb. Här finner du även lokala pärlor i form av nyare haket KRUBB med restaurang, A.B. Café samt Söderbergs Bageri som rostar utmärkt kaffe för den kräsne. Ett fåtal minuter från bostaden vid Svandammsplan ligger Coop Nära samt vid Telefonplan matbutiken Hemköp som alla dagar i veckan har öppet till klockan 23.00.

Gamla Midsommarkransen är en av Stockholms äldsta förorter och visar upp de flesta av de senaste 100 årens byggnadsstilar med inslag av nationalromantik, jugend och funkis. Kransen ligger söder om söder med härlig småstadskänsla och har på senare år utvecklats till en av Stockholms attraktivaste stadsdelar med stor närhet till city. Till Hornstull på Södermalm cyklar du på endast åtta minuter eller promenerar i 25 minuter. Bara en station till Liljeholmens galleria med över 90 butiker. Stadshuset har planer på att ytterligare bygga ihop och förtäta innerstaden med Midsommarkransen och Telefonplan.

På cykel-/ promenadavstånd ligger uppskattade Vinterviken med kolonilotter, båtklubbar, bad längs Mälarens vattenlinje, motionsspår och caféer. Två stationer från Telefonplan finner du Liljeholmen. Knutpunkten är kring centrum och här finns kommunikationer med tunnelbana, buss samt tvärbana. År 2009 invigdes Liljeholmstorgets nya galleria med stort utbud i över 90 butiker. Gallerian har en utmärkt blandning av service och inrymmer allt du behöver inom shopping, livsmedel, mode, nöje, kultur, restaurangutbud och umgänge. Årligen har gallerian ett besöksantal på cirka tio miljoner personer.

Välkommen till ditt nya hem

Jonas Lindström - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

42 kvm

Avgift:

2 320 kr

Visning:

Söndag 29/11 Kl. 13:50-14:50Måndag 30/11 Kl. 18:10-18:40

Pris:

(63 095 kr/kvm) 2 650 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Söndag 29/11 Kl. 13:50-14:50 Boka online Spara i kalender

    Anmälan krävs - Boka din närvaro/ankomsttid online via www.notar.se för att minska köbildning

  • Måndag 30/11 Kl. 18:10-18:40 Boka online Spara i kalender

    Anmälan krävs - Boka din närvaro/ankomsttid online via www.notar.se för att minska köbildning

Ansvarig mäklare

Jonas Lindström

Jonas Lindström

0737-50 01 00


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Tellusborgsvägen 100, vån 4/5 - Hiss Telefonplan/Midsommarkransen

HitCounter