Spannarpsgränd 4

Östberga/Älvsjö / Stockholm kommun
2 700 000 kr
  • 4 Rum
  • 87 kvm

En unik 4:a med radhuskänsla, perfekt för den stora barnfamiljen!

Nu har ni chansen att förvärva denna fina lägenhet i ett fräscht hus byggt år 2006. Bostaden har en rejäl uteplats i sydvästläge med sol hela dagen. Du välkomnas av en generös hall som öppnar upp för genomgående parkettgolv och målade väggar i alla rum. Med stora sällskapsytor och god förvaring är denna lägenhet det självklara valet för familjen. Det luftiga och härliga vardagsrummet förenas med köket i en öppen planlösning vilket skapar en perfekt plats för sociala umgängen. Köket har renoverats och fräschats upp under 2018 och är i mycket gott skick. Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter och rejäl arbetsyta, perfekt för den som älskar att stå i köket och skapa magi! Här finns även full köksutrustning. Ett matbord för 6-8 personer får plats mellan kök och vardagsrum då det är öppet hela vägen. Vardagsrummet är det lätt att möblera i. Stort ljusinsläpp från samtliga fönster som skapar en rymd och trevlig atmosfär. Anslutningen till den stora uteplatsen finner ni här. Mysig uteplats som går i sidled med byggnaden så att man kan njuta av solen från morgon till kväll. Här finns det utrymme för ett stort sällskap. Bostaden erbjuder 3 rymliga sovrum med plats för en säng, garderober eller annat önskat möblemang.
Badrummet har fräschats upp år 2018 och är helkaklad med både tvättmaskin och torktumlare. Det finns möjlighet att installera överskåp för att förbättra förvaringsmöjligheter. Även ett badkar är enkelt att installera om så önskas. Det finns även en separat toalett som är helkaklad, perfekt för den stora familjen.
I lägenheten finns även en rymlig klädkammare och utöver finns ett separat förråd som är beläget på entréplan. I denna lägenhet kan man bo i många år och utvecklingen i området kommer förbättras och höja värdet på samtliga bostäder i samband med byggande av nya tunnelbanan. Läs mer nedan.


OMRÅDET:
Östberga är ett område med ett utmärkt läge med närhet till Årstafältet, Gullmarsplan och Södermalm. Här finns mycket grönområden för härliga promenader eller löpturer runt Årstafältet. Stockholm stad diskuterar att under de närmsta 10 åren bygga ca 2500 nya bostäder i området och även bygga förskolor. Samtidigt så kommer kommunikationerna att förbättras dels med ny tunnelbanestation så att du enklare ska kunna ta dig kommunalt från Östberga till övriga stadsdelar. Det planeras även för nya bostäder på Årstafältet vilket innebär att Årsta och Östberga nästan växer ihop. Det kommer att leda till att Östberga kommer bli mer attraktivt och lättare att upptäcka.

I Östberga bor idag ca 5500 personer och området delas upp i två delar; Gamla Östberga och Östbergahöjden.
Gamla Östberga byggdes under sent 50-tal och kännetecknas av klassisk 50-tals arkitektur. Området byggdes av HSB och är än idag en av landets största bostadsrättsföreningar med ca 850 bostadsrätter. Östbergahöjden ligger alldeles i närheten och uppfördes under tidigt 70-tal och kännetecknas av bostäder med väl genomtänkta planlösningar. Idag är den största majoriteten av bostäderna på Östbergahöjden ombildade till bostadsrätter. Bostäderna är eftertraktade tack vare de öppna planlösningarna, hiss i alla hus, generösa ytor etc. Östberga är idag ett populärt område och många som bor här flyttar inom området - vilket verkligen bevisar att det är ett bra område att bo i. Vad de boende i Östberga ofta vill framhäva med området är trivsamheten och läget i en kombination med en fortsatt låg prisnivå på bostäderna jämfört med t.ex Årsta.

Här får du ett boende i lugna och barnvänliga kvarter med närhet till både grönska, god service och kommunikationer. En kortare promenad bort till Årstafältet finner ni bl.a driving range och ett område för spontanidrott. I området ligger ett flertal förskolor och skolor vilket gör det till ett bra läge för barnfamiljen.
Inom Östberga finner ni en Coop nära som ligger intill den populära Stamparken. Det finns även ett jättemysigt och trevligt bageri på Stamgatan 2. I övrigt finner ni en pizzeria, livsbutik, sushirestaurang etc.

KOMMUNIKATIONER:
Goda kommunikationer med gångavstånd till tvärbana och pendeltåg vid Årstaberg. Med 10 minuters bussresa tar du dig till Liljeholmen, där finns Liljeholmens galleria med butiker och restauranger. Till Gullmarsplan tar du dig på 10 minuter med buss där du har förbindelser med tunnelbanans gröna linje. Med kommunaltrafiken tar man sig in till City på ca 20 minuter. Busshållplatsen ligger med kort avstånd från bostaden.

Med bil tar du dig direkt ut på E:4an, Essingeleden, Söderledstunneln och Huddingevägen. Bilresan in till stan tar ca 7-10 min.

Hina Khatana - Mäklare Älvsjö

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

87 kvm

Avgift:

5 833 kr

Slutbud:

2 700 000 kr (31 034 kr/kvm)

Kontakt

Extra kontaktperson

Ronja Lenander

Ronja Lenander

0790-75 46 30


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter