Nynäsvägen 60, 5tr

Haninge centralt / Haninge kommun
2 260 000 kr
  • 3 Rum
  • 87.5 kvm

Välplanerad med balkong i väster, sjöutsikt och nära till allt!

Högt upp i huset finner ni denna ljusa och välplanerade trerummare i gott skick.

Lägenheten som är helt fri från insyn bjuder på fin utsikt över Övre Rudasjön och Rudans Naturreservat åt väster, här ligger även en stor balkong med sol sent in på kvällen. Vardagsrummet är ljust och rymligt med fin orginalparkett på golven. Köket som nyligen renoverats har gott om skåp, bra arbetsytor samt full maskinell utrustning (2 x kyl/frys, spis/ugn, och spisfläkt. Diskmaskinen är trasig och behöver bytas). Matplatsen är rejäl och här sitter upp till 10 personer bekvämt och äter. Två bra separata sovrum som båda ger plats för dubbelsäng, båda med golv i ekparkett, ett mot Centrum i öster och ett mot Rudan i väster. Lägenheten har två renoverade helkaklade badrum med klinkers och dusch.

Läget är svårslaget med Haninge Centrum rakt över gatan. Centrumet erbjuder en stor och välsorterad matbutik (Hemköp) och en uppsjö av andra butiker och bekvämligheter, här finns även ett antal restauranger. På 400 meters promenad ligger Handen Station, pendeln till Stockholm City tar bara 22 minuter och går med tät trafik. På husets västersida ligger Rudans Naturreservat & Friluftsområde som är en dröm för både vuxna och barn. Rudan har bl a ett flertal badplatser, fiske, motionsslingor, fin lekplats, hinderbana för barn, frisbee golf och grillplatser. Vintertid erbjuds skridskoåkning, längdskidor och pulkabacke. I närområdet finns såväl skolor som förskolor. I närområdet finns även bl a flera gym, ytterligare restauranger, bageri och närakut.

Populär bostadsrättsförening med välskötta fastigheter, god ekonomi och bl a parkeringsplatser, hobbyrum och samlingslokal med aktiviteter som biljard och pilkastning.

Välkommen på visning!

Henrik Rundgren - Mäklare Nacka

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

87.5 kvm

Avgift:

6 328 kr

Slutbud:

2 260 000 kr (25 829 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter