Ankdammsgatan 27

Ankdammsgatan 27

Solna Skytteholm / Solna kommun
4 995 000 kr
  • 4 Rum
  • 111 kvm
Anmäl intresse

Möjlig 5:a med balkong i sydväst!

Nu finns möjligheten att förvärva denna eftertraktade bostad med 4 rum på 111 kvm med balkong i lugnt och mysigt läge! Möjlighet kan finnas att flytta ut köket och göra om den till en 5:a om föreningen godkänner.

Samtliga ytor och kvadratmeter utnyttjas optimalt med härligt öppna ytor i vardagsrummet. Köket vetter mot vardagsrummet och rymmer ett större matbord, vidare finns 3 sovrum med plats för större säng. Bostaden erbjuder bekvämligheter såsom badrum och gäst wc med tvättmöjligheter.

Brf Timmermannen 2 är en trivsam förening med många fördelar, t.ex. den lummiga innergården. Föreningen har gjort alla större renoveringar som stambyte i kök och badrum, bytt taken och utfört hissbyte. Föreningen har dessutom installerat en egen bergvärmepump vilket är ovanligt i området. Det finns ej några planerade avgiftshöjningar.

På Ankdammsgatan 27 bor ni i ett lugnt och rofyllt område med närhet till det mesta. Här har ni grönskan och trevliga promenadstråk i Skytteholmsparken utanför dörren såväl som Solna Centrum ett stenkast bort med sitt rika utbud av shopping och service såsom stora livsmedelsbutiker, flera restauranger, modebutiker, systembolag, apotek, post, bank, frisör, blomsterbutiker och flertal gym m.m. Bullens bageri ligger mittemot lägenheten där ni kan njuta av färskbakat bröd och andra bakverk. Tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och flera busslinjer mot Solna Station, Brommaplan, Mörby och Liljeholmen nås genom en kort promenad och det tar bara 10 minuter med T-bana in till Stockholm city. På några minuters promenad når du Ica Maxi i Solna Business Park, perfekt för dig som gillar att storhandla. På gångavstånd ligger Mall of Scandinavia med restauranger, trevliga caféer, shopping, gym, matbutiker och bio. Dessutom finns ett rikligt friluftsliv med strandpromenader, bad och sjöar såväl som Huvudsta Slott och Augustendals 4H-gård med djurpark, ridskola och trivsamt café på behagligt gångavstånd

Varmt välkommen!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

111 kvm

Avgift:

5 192 kr

Pris:

(45 000 kr/kvm) 4 995 000 kr

Aktuellt bud:

5 000 000 kr (45 045 kr/kvm)
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Ankdammsgatan 27 Solna Skytteholm

HitCounter