Fridensborgsvägen 159, 2tr

Solna Järvastaden / Solna kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 41 kvm
Anmäl intresse

Er väntan är över, välkomna att längta hem!

*Föranmäl gärna ditt intresse med hänsyn till rådande omständigheter - klicka gärna på "läs med hos mäklaren"*

- Förråd ingår!
- Balkong i Sydvästläge!
- Endast ett stenkast från ICA, Puls & Träning, service och restauranger.
- Stabil förening.

*Missa inte FILMEN - Klicka på "VIDEO" på annonsen!'

Varmt välkomna till denna mycket trevligt planerade 2:a i populära Järvastaden! Bostaden präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp från flertalet stora fönsterpartier med en öppen och social planlösning som ger härliga sällskapsytor. Från den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet når ni bostadens fantastiska balkong, här kan ni avnjuta solen från tidig eftermiddag till solnedgång tillsammans med nära och kära!
Stilsäkert kök med plats för matgrupp samt komplett maskinell utrustning. Stort och modernt badrum med dusch, kombomaskin med praktisk arbetsbänk och badrumsskåp ovan, handfat med kommod med spegelskåp. Stort rogivande sovrum med gott om förvaringsmöjligheter i den praktiska garderoben. Genomgående ekparkettgolv och ljust målade väggar, vad mer kan man önska sig?
Svart bälte i både planering som läge!
Missa inte denna lägenhet!

I Järvastaden bor du direkt inpå naturen, bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Här ordnas kurser och evenemang för trädgårdsintresserade. I området finns idag två bra matbutiker, en servicebutik, flertalet trevliga restauranger och gym. Mellan husen har man låtit anlägga många gräsytor som skapar känslan av en trädgårdsstad med flera små lekplatser och en stor temalekplats baserad på barnboksfiguren Mulle Meck. Under vintern anläggs en konstfrusen skridskobana. Järvastaden är området som satsar på barnfamiljer, det finns redan idag både kommunala och privata alternativ för såväl barnomsorg som utbildning i Järvastaden. 2017 öppnades den nya efterlängtade skolan Raoul Wallenbergskolan Järvastaden, förskola och grundskola för årskurserna F-6. I Nya Ulriksdal finner ni även Ulriksdalsskolan med plats för 900 elever för årskurserna F-9. Skolan är miljöcertifierad och drivs i kommunal regi. I anslutning till skolan har Ulriksdalshallen byggt en sporthall som används både i skola och föreningslivet. En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern. Solna är en kommun som växer så det knakar. På promenadavstånd når man Arenastaden med nya nationalarenan Friends Arena och Mall of Scandinavia. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga. En kort promenad från lägenheten ligger Ulriksdals Pendeltågsstation som tar dig till T-centralen på ca 10 minuter och Arlanda på 27 minuter. Pendeltåget kompletteras med buss 505 och 540 som går från Fridensborgsvägen och tar dig till bl.a. Solna Centrum, Bergshamra, Universitetet och Hallonbergen där ni kan byta till röd resp blå tunnelbanelinje. Till Kista och Solna centrum är det cykelavstånd och du tar dig dit på ca 10 minuter. För den bilburne kommer man enkelt till E18, E4 och E20.

Varmt välkomna på visning!

Shervin Hashemi - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

41 kvm

Avgift:

2 445 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Shervin Hashemi

Shervin Hashemi

0708-99 79 45


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Fridensborgsvägen 159, 2tr Solna Järvastaden

HitCounter