Stämpelgatan 9B

Stämpelgatan 9B

Björkhaga / Örebro kommun
1 595 000 kr
  • 4 Rum
  • 98 kvm
Anmäl intresse

Välkommen till Stämpelgatan 9B!

I barnvänliga Björkhaga saluförs äntligen denna 4:a om hela 98 kvm på andra våningen med två balkonger. Bostaden och området lämpar sig mycket bra för barnfamiljen eller paret som värdesätter att bo i en lugn och trivsam miljö. Väldisponerade rum och ytor samt ljusinsläpp från 3 väderstreck. Morgonsol och kvällssol kan avnjutas eftersom bostaden erbjuder två balkonger.
Trevligt och ljust kök samt tre bra sov- eller barnrum samt ett öppet vardagsrum med plats för möblemang.
Ett badrum och en gästtoalett. Stilren walk-in-closet i anslutning till hallen. Yteffektiv tvättstuga intill köket med skjutdörr infälld i väggen. Ett enskild låsbart förråd medföljer lägenheten, och del i ett gemensamt förråd. Barnvagns- och pulkaförråd samt cykelgarage finns även att nyttja för medlemmar i föreningen.

Björkhaga är ett bostadsområde i västra Örebro och är en pärla och idyll mellan stad och land.
Området ligger på 10-15 minuters cykelavstånd ifrån centrum. Eftersom bl.a. genomfartstrafik med bil inte är tillåten så skapas en trygg och lugn atmosfär för barnen att växa upp i. I närheten av bostaden ligger Björkhagaskolan som är en F-3 skola med dess omkringliggande grönområden som blir en naturlig del av barnens lek och rekreationsområden att ta del av. Lättillgängliga promenadvägar och motionsspår finns att ansluta i form av både Varberga- och Karslundspåret som är två belysta motionsspår. I närheten finns även kulturreservatet Karlslund som bl.a. erbjuder vacker natur och många promenadstigar längs Svartåns brusande forssträckor. På sommaren kan man även ta cykeln till Snavlunda Karslund som är ett naturbad med fin omgivning och grillplats.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Jesper Ådin på tel. 076 180 24 03 alt. Jesper.adin@notar.se för mer information.

Jesper Ådin - Mäklare Örebro

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

98 kvm

Avgift:

5 571 kr

Visning:

Onsdag 12/5

Pris:

(16 276 kr/kvm) 1 595 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Stämpelgatan 9B Björkhaga

HitCounter