Råsundavägen 117A

Solna Gamla Råsunda/Stråket / Solna kommun
5 505 000 kr
  • 3 Rum
  • 73 kvm

Superfin sekelskifteslägenhet med balkong i söderläge mot gård! Mycket låg avgift!

Superfin sekelskiftestrea i ett av Gamla Råsundas mest attraktiva lägen, vid Stråket. Här har ni nu chansen att bosätta er i en sällsynt bra och minst sagt väldisponerad trerummare med hiss i huset och balkong mot gården! Bostaden uppfyller alla önskemål man söker efter. Balkongen ligger i ett vindstilla läge omgivet av en grönskande oas mitt i stadsmiljö. Från balkongens soliga söderläge kan man njuta av solen under större delen av dagen. Bostadens många fönster och genomgående planlösning med "burspråk" i vardagsrum bjuder på en trivsam vy ut över Gamla Råsundas vackra sekelskifteshus med färggranna fasader, fint böljande takåsar och med "Slottet"/Solparken i bakgrunden. Här bor man riktigt bra, bara att flytta in och njuta av detta fantastiska hem!

Redan i hallen möts man av bostadens generösa takhöjd och genomgående mycket fina skick (bland annat målades hela lägenheten om 2019, inkl. tak, lister, dörrfoder och nya badrumsmöbler). Golven består av både fiskbensparkett och fina furugolv. Det är bara att flytta in och njuta av detta fantastiska hem. Här samsas sekelskifteskaraktär och nyare inredning på ett smakfullt och harmoniskt sätt. Utöver det estetiska erbjuder bostaden samtidigt all komfort så som hiss i huset, tvättmaskin och diskmaskin, allt som förenklar vardagen samtidigt som den även uppfyller det som sätter extra guldkant på tillvaron med matplats både i kök och vardagsrum, burspråk mm. Bara någon meter från porten ligger närmsta Ica butik.

Bostaden består ursprungligen av tre rum och kök men skulle kunna disponeras om till en fyrarummare genom att sätta upp en skiljevägg i det stora sovrummet, för den som önskar (se alternativ planritning).

Mycket attraktiv förening med mycket låg belåningsgrad och mycket låg avgift. I föreningen finns dessutom fem lokaler som hyrs ut och inbringar intäkter till föreningen. Föreningen har en trivsam innergård, tvättstuga, hobbyrum (med möjlighet för enklare måleri och snickeri), barnvagnsförråd och cykelrum (som man når från nedgång intill porten vid Parkvägen 12). Den nyrenoverade entrén och porten välkomnar dig in i det välskötta trapphuset som ledder dig upp i bostaden.

Här bor ni i Råsundas och Solnas mest eftertraktade läge, alldeles intill Stråket. I grannhuset ligger närmsta livsmedelsbutik, Ica nära. I huset finns en av stans bästa sushi restauranger (Esuki), glassbar, café och frisör. Gamla Råsunda erbjuder charmiga stråk, bagerier, restauranger, caféer och småbutiker. Lite längre upp på Råsundavägen, i Gamla Filmstaden ligger Råsundas egen SF- biograf som presenterar det senaste från filmvärlden. Vid Råsta- och Lötsjön kan man njuta av naturen och härlig promenadstråk/motionsspår. Gångavstånd även till Hagaparken och Brunnsviken.

Utmed Råsundavägen har man goda kommunikationer med buss 515 som tar dig till Odenplan på en kvart. Tunnelbanans blå linje (Näckrosen och Solna C) tar dig till T-centralen på 10 minuter samt bekvämt gångavstånd till pendeltåg vid Solna Station och Tvärbanan vid Solna C.

Solna som kommun växer något enormt. Bland annat byggs Solna och Vasastaden ihop och gör att Stockholms innerstad och Solna växer ihop. Arenastaden, Friends Arena och Mall of Scandinavia (Skandinaviens största köpcentrum) ligger på några få minuters promenad från bostaden. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Madeleine Almkvist - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

73 kvm

Avgift:

2 420 kr

Slutbud:

5 505 000 kr (75 411 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Madeleine Almkvist

Madeleine Almkvist

0708-99 79 31


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter