Lostigen 26

Solna Bergshamra / Solna kommun
Kommande bostad
  • 1 Rum
  • 19.5 kvm
Anmäl intresse

Vill Ni bo ett stenkast från vatten och natur men ändå ha matbutik och T-bana runt hörnet och en restid in till Universitetet, KTH och City på några minuter?

Nu finns chansen att förvärva denna välplanerade 1:a med kokvrå och stambytt badrum belägen på våning 2,5 som präglas av ett generöst ljusinsläpp från ett stort fönsterparti. Bostaden ligger i fri sikt utan insyn.

Här bor du i ett hus som är mycket tyst och lugnt. Det är kort gångavstånd till Bergshamra centrum och röda linjens tunnelbana som tar dig in till universitetet, KTH och Stockholms city på några få minuter.

Med ett lugnt och ostört läge bor ni alldeles intill vattnet vid Brunnsviken med Hagaparken och Ulriksdals Slottsträdgård på nära avstånd. Här finns promenadstråk och badklippor längst vattnet.

Den trevliga restaurangen Bockholmen når du på gångavstånd och här kan ni njuta av en bit mat och uppleva en idyllisk omgivning på holmen.

I Bergshamra finns god service med matbutik (ICA och Coop), restauranger, vårdcentral, bibliotek, apotek, m.m. Ett perfekt boende för Er som vill bo i ett lugnt och naturskönt område med närhet till Stockholms stad och puls. För den som gillar att utöva sport ligger Bergshamra IP i närheten med fotboll, tennis samt motionsslinga. I Bergshamra finns det ett flertal busslinjer som tar dig till Solna centrum, Mall of Scandinavia, Bromma, Danderyd etc.

- 3 minuter med tunnelbana till Universitetet
- 6 minuter med tunnelbana till KTH (tekniska högskolan)
- 12 minuter med tunnelbana till Stockholm central

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

19.5 kvm

Avgift:

1 155 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Lostigen 26 Solna Bergshamra

HitCounter