Uppfartsvägen 8, vån 4

Solna / Råsunda / Solna kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 53 kvm
Anmäl intresse

Högt och fritt läge med härlig utsikt och balkong mitt i Råsunda! Juridisk person kan godkännas

På populär adress i Gamla Råsunda välkomnas ni till denna stilrena 2:a med tilltagen balkong i högt fritt och soligt läge! Just läget är oslagbart, detta är den perfekt lägenheten för dig som vill bo ostört med grönska inpå knuten men ändå ett stenkast från restauranger, service och täta kommunikationer.
Med ett högt läge i fastigheten och fönster i två väderstreck som låter ljuset flöda igenom hela lägenheten känns detta som ett rymligt hem. Gott om förvaring finns i flera garderober, det privata sovrummet ger plats för bredare säng och arbetsplats och sällskapsdelen ligger öppet mot köket och skapar en härlig social umgängesyta där ni rymmer såväl matbord som soffa. Härifrån nås balkongen med plats för bord och stolar och grillmöjligheter. Köket är fullt maskinellt utrustat och den vita skåpsinredningen sörjer för god förvaring. Badrummet med dusch är fräscht och stambytt. Genomgående vita väggar och fint golv. Detta är den perfekta lägenheten för dig/ er som har högt ställda krav och som söker ett boende där det bara är att flytta in.

- Juridisk person godkänns som medlem
- 2019 fick medlemmarna en avgiftsfri månad i december
-7 p-platser finns 450 kr/mån
-Fiber indraget i fastigheten
- Högt och fritt läge på populär adress
-Hiss finns
-Fastigheten är i gott skick, inga renoveringar planerade
-Inga avgiftshöjningar planerade
-Gemensam tvättstuga och cykelförråd finns


SERVICE/NÖJE
På Uppfartsvägen bor ni i hjärtat av Gamla Råsunda med direkt närhet till allt man kan önska av bra service och utmärkta kommunikationer.
En bit upp på Råsundavägen i området Filmstaden ligger Råsundas egna biograf på klassisk Svensk filmhistorisk mark, här spelades 440 SF filmer in mellan åren 1919 och 1970 och när det begav sig var detta världens modernaste filmstudio. Intill biografen hittar ni våffelcafé, sushi, thaimat, pizzeria och Regissörsvillan en fine dining restaurang. Vill ni äta ute finns det flera restauranger intill Stråket Råsundas mittpunkt med fontänen som främsta kännetecken. Här intill ligger Texas Longhorn, Supreme Burger, Esuku sushi som många vallfärdar till och en glassbar. För en fika rekommenderas Café Mezzo med stor uteservering under sommaren, eller det trevliga hembageriet Du Bon Pain som fått en stjärna i White Gudie för sitt underbara matbröd och goda bakverk. Hälsocafét Juniper Tree bjuder på nyttiga sallader, smoothies, bra lunch och något gott till kaffet. Ett perfekt frukostställe för helgen!
Är ni ute efter mer shopping ett bredare restaurangutbud eller underhållning finns numera allt i Nordens största shoppingcenter Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av just detta. Här ligger en IMAX- biograf, spa, biltvätt och annan service såsom, skomakeri, apotek, frisör, systembolag samt ICA Kvantum och Hemköp för större matinköp.

GRÖNOMRÅDEN/FRITID/HOBBY
För de som gillar natur och vackra promenadstråk/motionsspår så ligger både Råstasjön och Lötsjön intill Mall of Scandinavia, vintertid plogas Råstasjön för entusiastiska skridskoåkare. Promenadstråken runt sjöarna är uppskattade bland barnvagnsrullande föräldrar, hundägare och alla som gillar att hålla igång är en joggingtur runt sjöarna på ca 5 km precis lagom! För större utmaningar ligger Ursvik inte långt bort med flertalet motionsspår och skidspår på vintern. Norr om Råstasjön ligger Solna tenniscenter och sporthallar för innebandy och handboll. I Vasalundshallen kan ni motionssimma, gymma och delta i gruppträning. Sommartid lockar Hagaparken som binder samman Solna med Vasastan med härliga gräsytor för picknick och ett dopp i Brunnsviken. I parken finns flera parkcaféer och Haga Forum som serverar brunch med utsikt över Brunnsviken. Invid vattnet har Haga tennis sina utomhusbanor. Kajakuthyrning finns och en flera fina badstränder.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är mycket goda då Solna har ett unikt läge med tillgång till både pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar. Till tunnelbanestationen Näckrosen (blå linje) promenerar du på endast par minuter. Den tar dig exempelvis till T-centralen på 11 min, Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Utmed Råsundavägen ett stenkast från porten avgår bl.a. buss 515 som tar dig till Odenplan på 15 min eller mot Sundbyberg centrum i andra riktningen. Andra busslinjer utmed Råsundavägen är 509, 505, 70 och 176/177. Pendeltåget som avgår från Solna station tar er till bl.a. Odenplan på ett stopp eller vidare mot Arlanda. Tvärbanan stannar också här och innebär bl.a. att ni kan åka direkt till Globen eller Bromma Blocks och Sickla udde.

Till Karolinska och Vasastan cyklar man på 15 min. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats och shoppingen i Bromma Blocks. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, ca 40 min restid ut till Arlanda.

Roxana Sabouri - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

53 kvm

Avgift:

3 886 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Film & Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Uppfartsvägen 8, vån 4 Solna / Råsunda

HitCounter