Bromsgatan 7A

Bromsgatan 7A

Norr / Örebro kommun
1 995 000 kr
  • 3 Rum
  • 80 kvm
Anmäl intresse

Välkommen till Bromsgatan 7A och denna charmiga 3:a som är belägen högst upp i byggnaden. Genomgående vitlaserade parkettgolv och vita väggar. Helkaklat badrum med golvvärme. Fräscht och modernt kök med full maskinell komfort. Två rymliga sovrum med bra garderobslösningar samt ett generöst vardagsrum med gott om plats för möblemang. Vardagsrummet/ allrummet erbjuder även en eldningsbar öppen spis som skapar en härlig atmosfär i lägenheten. Detta rum fungerar som ett nav i lägenheten med fönster i två väderstreck och blir därför den naturliga ytan för sociala sammankomster. Från vardagsrummet nås även balkongen som ligger i direkt söderläge.

Fastigheten genomgick en omfattande renovering 2015 med bl.a. stambyte, nya elledningar, ny puts inkl. tilläggsisolering, säkerhetsdörrar osv.
Lägenheten är modern med bra standard på materialval och ytskikt men har på något vis ändå behållit charmen med fiskbensparkett, öppen spis och äldre garderober.

På denna adress bor du med direkt närhet till förskola, restauranger, livsmedelsbutiker, grönområden och motionsspår. På en kort promenads avstånd ligger bl.a. rynningevikens naturreservat med fantastisk natur och rikt- fågel och växtliv. För den motionsintresserade så ligger även Venaspåret i närheten var den finns tillgång till både löpspår och utegym. Örebro city ligger på ett bekvämt avstånd och nås med enkelhet på fots eller cykel.

En lägenhet du inte vill missa!

Kontakta ansvarig mäklare Jesper Ådin på 076 180 24 03 alt. Jesper.adin@notar.se för mer information!

Jesper Ådin - Mäklare Örebro

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

80 kvm

Avgift:

4 174 kr

Pris:

(24 938 kr/kvm) 1 995 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Bromsgatan 7A Norr

HitCounter