Fågelhundsgatan 18, 1tr

Norra Djurgårdsstaden / Stockholm kommun
3 995 000 kr
  • 2 Rum
  • 51 kvm

Ljus 2:a med solig balkong

Varmt välkommen till denna rymliga 2:a i ett av punkthusen på Fågelhundsgatan. Bostaden är belägen i husets gavel och vetter mot föreningens lummiga innergård. Här bor du granne med Kungliga Nationalstadsparken och Husarviken.

Lägenheten är ytterst välplanerad med trevliga sällskapsytor i öppen planlösning mot köket och ett ordentligt sovrum med förvaring i flertalet platsbyggda garderober. Vardagsrummet har höga fönster i två väderstreck som sprider ett härligt ljus över hela bostaden. Stor balkong mot den grönskande innergården i underbart sydostläge med sol under förmiddagen och lunchtid.

Ordentligt kök som är fullt utrustat med kyl, frys, inbyggd ugn och mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, avfallskvarn, spishäll samt fläkt. Här finns god plats för ett matbord vid fönstret intill balkongen.

Badrummet är inrett med grått klinkergolv med golvvärme, vitt kakel och är i övrigt utrustat med en handdukstork, dusch med vikbara glasdörrar, handfat, vit kommod, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och vita väggskåp ovan.

Rymlig hall med ljusgrått klinker och ljusa väggar, en garderob, städskåp samt hatthylla för ytterkläder. Rymligt källarförråd finns till lägenheten.

Stabil förening med god ekonomi. Positivt kassaflöde och god amorteringstakt med endast en belåning på 5 266 kr/kvm. Föreningens 20 parkeringsplatser, varav 10 platser med laddstolpar, finns att hyra i garage som nås via källaren för endast 1 200 kr/mån.

Norra Djurgårdsstaden är en spännande och snabbt växande stadsdel i kanten av Kungliga Nationalstadsparken, invid Bobergs kulturmärkta gasklockor, endast ett stenkast från vatten, natur och city. Fina promenadstråk och bryggor vid Husarviken. Närhet till 4H-gård och joggingspår i Lill-Jansskogen och för andra aktiviteter finner ni Ryttarstadion, Kungliga tennishallen och Östermalms IP som vintertid spolas till is. På plats finns redan flertalet förskolor, Bobergsskolan (F-6-skola med cirka 420 elever), caféer, restauranger, Hemköp, Coop, Apotek, Systembolaget samt Puls & Träning. Närhet till Stockholms universitet och Kungliga Tekniska Högskolan.

Goda kommunikationer finns i området med cykelvägar, buss och tunnelbana. Buss 54 trafikerar området där du snabbt tar dig via Gärdet, Östermalmstorg, Kungsträdgården, T-Centralen eller vidare bort mot Kungsholmen, Södermalm med slutstation Reimersholme. Busslinje 6 med start Ropsten tar dig till Odenplan och vidare mot Karolinska institutet. Buss 75 trafikerar även området med slutstation Cityterminalen. Promenadavstånd till T-bana Ropsten som tar dig in till T-centralen på 8 minuter.

Sandra Hansson - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

51 kvm

Avgift:

3 217 kr

Slutbud:

3 995 000 kr (78 333 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Sandra Hansson

Sandra Hansson

0708-67 70 16


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter