Kapellgatan 20

Solna/Huvudsta / Solna kommun
2 350 000 kr
  • 1 Rum
  • 43.7 kvm

Välkommen till denna ljusa och rymliga bostad i ett mycket lugnt kvarter i suterrängplan en halv trapp upp. Lägenhetens ytor är fördelade på ett mycket socialt kök med matplats, ett stort och lätt möblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp från fönster, en sovalkov med plats för större säng, ett kaklat badrum med tvättmaskin samt en stor klädkammare som rymmer mycket förvaring. Lägenheten disponerar ett extra förråd på samma plan.

På Kapellgatan 20 bor man i ett trivsamt område med närhet till allt man kan önska sig. På kort promenadavstånd nås Solna Centrum med sitt rika utbud av restauranger och affärer. Här finns det även utmärkta kommunikationer med tunnelbana som tar en till Stockholm city på endast 10 min. På endast några minuter når man även tunnelbanan i Västra Skogen som tar dig till Stockholm city på 7 minuter och till Fridhemsplan på endast ett par minuter. Det är gångavstånd till Solna Centrum som erbjuder fantastisk shopping med över 100 butiker och service, även här finns tunnelbana och flertalet bussförbindelser. Det finns dagis, skolor, lekplatser, bollplaner etc. i det absoluta närområdet.

För er som uppskattar vacker natur så finns det härliga promenadstråk längst Ulvsundasjön och Pampas Marina. För den badsugne finns Huvudstabadet som är Solnas största tempererade utomhusbad med 50-metersbassäng och barnbassäng. Bredvid ligger ett ridhus, en 4H-Gård och en utomhusteater.

Välkommen på visning!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

43.7 kvm

Avgift:

2 431 kr

Slutbud:

2 350 000 kr (53 776 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter