Rosstigen 2

Solna Råsunda / Solna kommun
2 585 000 kr
  • 1.5 Rum
  • 42 kvm

Möjlig tvåa med balkong!

LÄGENHETEN
Varmt välkommen till denna fantastiska 1,5:a högt upp i huset med balkong. Lägenheten disponeras med ett öppet allrum med plats för soffgrupp och säng, möjlighet finns att gränsa av rummet och skapa en sovalkov/sovrum. Härifrån nås den härliga balkongen som vetter mot grönska. Vidare finns ett stort och rymligt kök med plats för stort matbord, ett kaklat badrum samt en hall med möjlighet till mycket förvaring. Föreningen disponerar över en takterrass med kvällssol där man kan sitta 10-12 personer och avnjuta trevliga sommarkvällar.

RÅSUNDA
Stadsdelen är i ständig rörelse och kan erbjuda det mesta, allt ifrån Råsundavägens små personliga butiker, bageri och yogastudio, allt är småskaligt men det är ju också det som skapar den härliga stämningen i Råsunda. Ljusa vårdagar fylls uteserveringarna och under mörkare månader är det många som äter en god bit mat på intilliggande restauranger för att sedan besöka Sf- biografen i Gamla Filmstaden. Kontrasten är tydligt mot det som erbjuds i Mall of Scandinavia. Ett stenkast bort ligger Puls och träning och där råsundas gamla fotbollsstadio en gång låg står snart ett nytt bostadskvarter klart med service i huskropparnas entréplan. För klätterfantasten når man Klättercenter Solna på gångavstånd.

SHOPPING / MATBUTIK
På promenadavstånd når ni Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av modebutiker och flera restauranger och upplevelser på IMAX- biograf samt service och SATS gym. Här finns också ICA Kvantum och Hemköp för större matinköp om man inte vill gå till den lokala ICA-butiken vid Stråket ett par hundra meter från huset. I motsatt riktning, in mot Vasastan ligger Solna Centrum med klädbutiker, service, apotek, bank samt matbutik.

GRÖNOMRÅDEN
Naturen finns precis runt knuten i Charlotteburgsparken, en kort promenad bort ligger Råstasjön och Lötsjön med fina promenad- och löpvägar. Tillsammans bildar slingan runt sjöarna en 5 km lång runda. I Hagaparken kan ni under varmare årstider slå er ner i fantastisk parkmiljö för en picknick eller ta ett dopp i Brunnsviken. Här finns flera parkcaféer och Haga tennis med utomhusbanor precis intill vattnet. Ursviks stora motionsområde på andra sidan E18 erbjuder utmaningar i varierande terräng och under vintern finns skidspår.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är mycket goda då Solna har ett unikt läge med tillgång till både pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar. Närmsta T-Bana är Solna Centrum (blå linje) som ni promenerar till på 5 minuter. Till T-centralen tar det 10 min, Fridhemsplan 6 min eller Kista 7 min. Utmed Råsundavägen avgår flera bussar, däribland 515 mot Odenplan eller Sundbyberg i andra riktningen. Pendeltåget kan ni kliva på vid Solna Station, Odenplan ligger bara ett stopp bort. I andra riktningen når ni bl.a. Arlanda. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, 40 min. Tvärbanan som ligger allra närmast huset innebär bl.a. att man kan åka direkt till Globen, shoppinghangarerna i Bromma och Alvik.
Till Karolinska och Vasastan cyklar man på 10 min. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats. Andra busslinjer som ni kan hoppa på i utmed Råsundavägen, 509 (Brommaplan-Danderyds sjukhus), Buss 156 (Danderyds sjukhus- Solna strand), 515, 509, 505, 70 och 176/177. Inom några år öppnar gula linjens tunnelbana på kort promenadavstånd.

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

1.5 Rum

BOAREA:

42 kvm

Avgift:

2 286 kr

Slutbud:

2 585 000 kr (61 548 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter