Granitvägen 30B

Centrala Tyresö / Tyresö kommun
2 325 000 kr
  • 2 Rum
  • 63 kvm

Stor uteplats, Bra skick, Stabil förening!

Välplanerad och rymlig två med en stor uteplats i sydvästläge och vy mot den grönskande innergården. Interiören är i bra skick med nytt genomgående golv, renoverat kök och stambytt badrum. De 63 kvadratmetrarna är fördelade över ett ordentligt kök med matplats intill fönstret, rymligt och lättmöblerat vardagsrum, stort sovrum med goda förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum med tvättmaskin och kanske bäst av allt en uteplats på ca 15 kvm i bästa solläge.

Här bor du med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva runt hörnet. Bostaden ligger barnvänligt med tillgång till grönskande och lummiga innergårdar i en omtyckt och välskött förening med bra ekonomi. Det är även nära till lekplatser, förskolor och skolor. Föreningen har flertalet gemensamma lokaler såsom övernattningslägenhet, festlokal, tvättstuga och garage.

Det centrala läget på Tyresö medför goda kommunikationer med bussar till centrala Stockholm, Gullmarsplan, Nacka och Haninge. Med bil nås centrala Stockholm på omkring 15 min. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp där båtar tar dig ut i skärgården och även in till Stockholm. I närliggande Tyresö Centrum finns en galleria med goda shoppingmöjligheter och service.

Missa inte denna fantastiska lägenhet! Välkommen på visning!

Peter Jakaczynski - Mäklare Tyresö

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

63 kvm

Avgift:

3 537 kr

Visning:

Måndag 25/1 Kl. 17:30-18:00

Slutbud:

2 325 000 kr (36 905 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Peter Jakaczynski

Peter Jakaczynski

0737-30 60 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter