Jägmästargatan 6, 2tr

Hjorthagen / Stockholm kommun
4 080 000 kr
  • 2 Rum
  • 51 kvm

Rymlig 2:a äntligen till salu i skuldfri förening!

Lägenheten har en rymlig möblerbar hall med gott om förvaringsmöjligheter. Från hallen nås det fräscha badrummet som är utrustat med allt du behöver. Ljust och rymligt vardagsrum med stora fönster och här finns plats för den större soffgruppen samt annan önskvärd trivselmöblering. I anslutning till vardagsrummet når du det rymliga sovrummet. Lägenheten har ett stort kök med gott om arbetsytor och förvaring. Utrustningen som finns är spis, fläkt, diskmaskin samt helt ny kyl & frys från Smeg. Här finner du även bostadens tvättmaskin. Denna unika bostad präglas av genomgående planlösning, välbevarade sekelskiftesdetaljer så som höga fönster med djupa fönsternischer, trägolv, samt spegeldörrar.

Föreningen har en mycket populär innergård där det finns trädgårdsmöbler, grillar, odlingslotter samt hönsgård. Föreningen innehar även egen bastu och föreningslokal.

Nuvarande ägare disponerar två vindsförråd.

Runt hörnet ligger Hjorthagens Tennisklubb och lummiga Lill-Jansskogen för sköna promenader och joggingturer. För andra aktiviteter finner ni Ryttarstadion, Kungliga tennishallen och Östermalms IP som vintertid spolas till is. Förskola och skola finns i området. Mataffär finns på Artemisgatan, liksom Hjorthagens kvarterskrog, Sushi och kebabrestaurang. En kort promenad bort finner ni Norra Djurgårdsstaden med fina promenadstråk och bryggor vid Husarviken och stort utbud av mataffärer, systembolag, gym, restauranger och fik. Goda kommunikationer med både buss 55, buss 6 och 75 samt T-bana Ropsten i direkt närhet till bostaden. Närhet till Stockholms universitet och Kungliga Tekniska Högskolan.

Välkomna på visning!

Pontus Spelmans - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

51 kvm

Avgift:

2 669 kr

Slutbud:

4 080 000 kr (80 000 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Pontus Spelmans

Pontus Spelmans

0708-99 69 07


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter