Almarevägen 6

Järfälla Stäket / Järfälla kommun
  • 270 + 111 kvm

Budgivningen avslutad.

Försäljning enligt samäganderättslagen genom god mans försorg (Järfälla Stäket 5:1, 9:1, 57:1 och 57:2).

Fastigheterna utgöres av en 6 348 kvm stor högt belägen dubbeltomt i Stäket, Järfälla, med strålande utsikt över Mälaren.

På fastigheterna finns ett större bostadshus från 1926 och två sommarstugor från 1916. Husen har bevarade vackra originaldetaljer och är kulturhistoriskt intressanta.

Enligt detaljplanen finns ytterligare byggrätt på en av fastigheterna för uppförande av ett permanenthus med motsvarande storlek som det befintliga.

På fastigheterna växer många höga gamla ekar och tallar. Läget är centralt, men ändå avskilt. Husen har inte varit bebodda på många år och är därför i behov av omfattande renoveringar, men är i grunden gedigna.

En köpare ges förutsättningar att skapa ett drömboende med omedelbar närhet till båthamn, bad, vacker cykelväg till Kallhäll och pendeltåg. Fastigheterna ligger en halvtimmes bilväg från centrala Stockholm.

Säljarna har låtit utföra en s.k. överlåtelsebesiktning.

Försäljningen ombesörjs av god man, advokat Lars Sandberg, Skarp Advokatbyrå AB, förordnad av Attunda tingsrätt. Försäljningen genomförs enligt samäganderättslagen med den ändringen, enligt instruktion från fastigheternas ägare, att underhandsförsäljning med budgivning ska ersätta offentlig auktion som förfarande för försäljningen. Alexander Syvertsson, Notar, bistår den gode mannen genom att närvara vid visningar.

Visning äger rum den 1 november 2020 kl. 14.00 – 15.00. Därutöver ges möjlighet till privata visningar, vänligen kontakta biträdande jurist Fanny Olsen, fanny.olsen@skarplaw.se, 070 – 222 99 95, vid intresse.

Försäljningsvillkor inklusive köpekontrakt finns att ladda ned via följande länk: https://www.dropbox.com/sh/vlsdhdhttjnvacz/AADy26Ka9cLCEc8-AwUFWug9a?dl=0

Spekulanter inbjuds att lämna ett bud för samtliga fastigheterna eller i form av separata bud på Järfälla Stäket 5:1 och 57:1 respektive Järfälla Stäket 9:1 och 57:2.

Angivet pris avser föreslagen budstart.

Alexander Syvertsson - Mäklare Solna / Sundbyberg

BOAREA:

270 kvm

BIAREA:

111 kvm

Tomtarea:

6 348 kvm

Budgivning pågår

Kontakt

Ansvarig mäklare

Alexander Syvertsson

Alexander Syvertsson

0708-94 84 74


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Visa på karta
HitCounter