Robert Almströmsgatan 9A, 5tr

Vasastan/Birkastan / Stockholm kommun
7 700 000 kr
  • 3 Rum
  • 76 kvm

Läckert renoverad högt upp i huset

Med lugnt läge högt upp i huset finner ni denna läckert renoverade och härligt ljusa trerummare om 76 kvadratmeter.

Lägenheten som ligger på våning 5 av 6 erbjuder en luftig sällskapsdel med tre stora fönster i söder som bjuder på utsikt över Robert Almströmsgatans takåsar och bort mot Kungsholmen. Köket har rejäla arbetsytor, riklig förvaring och full maskinell utrustning (kyl/frys, induktionshäll, spisfläkt, ugn och diskmaskin). Den öppna planlösningen mot vardagsrummet gör att man när så önskas har plats för många sittande gäster. Mot Birkagatan ligger två sovrum varav ett med plats för dubbelsäng och ett mindre som lämpar sig väl som barnrum eller kontor. Föredrar ni ett enda stort sovrum så kan väggen mellan sovrummen enkelt tas ner. Elegant helkaklat badrum med klinkers, värmeslingor, dusch, handfat, wc samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Bostaden har riklig förvaring tack vare ett flertal garderober och en suverän walk-in-closet med massor av plats. Genomgående finner ni smakfulla materialval, smarta lösningar, infällda takspotlights med dimmer och fina golv. Nyligen har man även installerat en säkerhetsdörr. Hos föreningen är bostaden registrerad som två rum och kök.

Stabil och välskött förening med renoverade fastigheter och en underbar innergård utrustad med bl a sittgrupper och grill.

Hett eftertraktat läge med restaurangtäta Rörstrandsgatan runt hörnet och såväl butiker som bekvämlighet i direkt närhet. Sankt Eriksplan har Stockholms bästa utbud av kommunikationer med buss, tunnelbana samt flygbuss och vid Odenplan har ni även pendeltåg. Närliggande grönområden som Vasaparken, Karlbergs slott och Hagaparken ger fina möjligheter till promenader och motion i härlig miljö.

Välkommen på visning!

Andreas Winqvist - Mäklare Vasastan

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

76 kvm

Avgift:

3 179 kr

Slutbud:

7 700 000 kr (101 316 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter