Rosterigränd 3, vån 2

Rosterigränd 3, vån 2

Liljeholmen / Stockholm kommun
3 950 000 kr
  • 2 Rum
  • 57 kvm
Anmäl intresse

Välkomna till denna välplanerade tvåa i attraktiv nyproduktion från 2016 med hiss. Bostaden ligger i anslutning till Liljeholmstorget som omvandlats till ett av söderorts hetaste bostadsområden med kort promenad till badplatser och restauranger. Här bor du nytt och modernt bara ett par minuter från Södermalms puls. Njut av den stora balkongen i soligt läge med fantastisk utsikt mot sjön Trekanten. Vidare finner ni ett rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket och med stora fönsterpartier med fönsterbrädor i marmor som ger ett härligt ljusflöde, ett modernt kök som erbjuder en fullmatad maskinpark i rostfrtitt bestående av kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn, microvågsugn, inbyggd induktionshäll samt mekanisk ventilation med värmeåtervinning. Bostaden erbjuder även ett bra sovrum med plats för säng, förvaring och med störa fönster. Badrummet är rymligt och av högsta kvalitet med golvvärme, tvättmaskin, torktumlare samt dusch.

Stor förening som äger marken med ett flerbostadshus om 225 lägenheter fördelade i många trapphus. Givet föreningens goda ekonomi har avgiften sänkts med 15% i januari 2019. De boende har ett mycket förmånligt pris för tv, bredband 1000 Mbit/s och IP-telefoni. Bra service med bland annat omtyckt förskola och café direkt i huset, samt tvättstuga, återvinningsrum, barnvagnsrum, cykelrum och lediga platser i uppvärmt garage, även med laddstolpe. Som boende får du fritt nyttja poolen som är öppen under cirka fyra månader under sommarmånaderna.

Läget är perfekt! I direkt närhet har man tillgång till Liljeholmstorget galleria (vald till Stockholmarnas favoritcentrum flera år i kategorin Stadsdelscentrum) med 90-tal butiker varav tre stora matbutiker, shopping och flertalet caféer. Här finns även vårdcentral, BVC, MVC, banker, apotek och gym.

Kommunikationer i Liljeholmen är mycket goda. Här har man röda linjens T-bana som tar dig till city på endast 10 min, Tvärbana till Sickla och Solna samt en mängda kompletterande bussar. Flygbussarna åker till och från Liljeholmstorget - Arlanda. Längtar man till skärgården kan man ta direktbussen från Liljeholmen till Trosa. Man kan även ta en snabb promenad till Hornstull, det tar ca 10 minuter. I övrigt har man sjön Trekanten och den populära lekplatsen Fruktparken nedanför porten. På andra sidan Liljeholmen finns Marievik med ett stort utbud av restauranger, promenadstråk samt badmöjligheter. Promenadavstånd från lägenheten finner man Färgfabriken, Vinterviken med ett mysigt trädgårdscafé samt Mälaren!

Välkommen på visning!

David Hugoh - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

57 kvm

Avgift:

2 847 kr

Pris:

(69 298 kr/kvm) 3 950 000 kr

Aktuellt bud:

4 050 000 kr (71 053 kr/kvm)
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Rosterigränd 3, vån 2 Liljeholmen

HitCounter