Kyrkogårdsvägen 113

Enskede / Stockholm kommun
2 750 000 kr
  • 2 Rum
  • 60 kvm

Etagetvåa med 3 meter i takhöjd!

Välkommen till en boende utöver det vanliga! Här är lägenheten för dig som vill ha ett socialt och luftigt boende där du även kan dra dig undan till ett avskilt och rogivande sovrum på eget våningsplan. Hallen känns välkomnande, har gott om avhängningsmöjligheter och slitstarkt klinkergolv. Härifrån når du det helkaklade badrummet med golvvärme. Köket är modernt med stenbelagda arbetsytor, fräscha vitvaror samt matplats för 4-6 personer. Vardagsrummet bjuder på gott om yta för familj och vänner att umgås samt stora fönsterpartier med fantastiskt ljusinsläpp. Sovrummet på det nedre planet har gott om förvaring, golvvärme samt plats för dubbelsäng.

Välskött förening med god ekonomi, bergvärme samt nyligen stambytt. Fiber 1000/1000 är indraget och ingår för endast 149 kr per månad. Till lägenheten hör dessutom ett källarföråd på ca 3,5 kvm och cykelförråd finns i huset. I källaren har föreningen förråd samt en tvättstuga med nya maskiner (tvättmaskin, torktumlare och torkskåp). På gården har föreningen en gemensam uteplats med grill och sittbänkar för sociala stunder.

Här bor ni med direkt närhet till tunnelbana (ca 150 meter), Skogskyrkogårdens grönområden, Nackareservatet samtidigt som Södermalms nöjesutbud inom cykelavstånd. Nya Tele2-arenan finns inom promenadavstånd med flertalet restauranger, nöjesutbud samt nattklubb.

Gustaf Engström - Mäklare Älvsjö

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

60 kvm

Avgift:

3 208 kr

Slutbud:

2 750 000 kr (45 833 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Gustaf Engström

Gustaf Engström

0790-79 66 38


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Visa på karta
HitCounter