Logdansvägen 36

Sundbyberg/Ör/ Hallonbergen / Sundbyberg kommun
4 050 000 kr
  • 6 Rum
  • 146.5 kvm

Varmt välkommen till en av unik bostad på hela 146 kvm. Här välkomnas ni in i en rymlig hall med gott om förvaring om så önskas. Direkt åt höger nås bostadens wc som är stambytt 2020. Vidare finner ni bostadens första och andra sovrum, som går att möbleras helt efter tycke och smak. Från bostadens andra sovrum nås vardagsrummet som är rymligt nog för både matsalsbord samt soffgrupp med tillhörande tv-möbel. Från vardagsrummet nås både lägenhetens tredje och fjärde sovrum. Bostadens kök är välplanerat med gott om förvaring i både under- och överskåp, köket erbjuder gott om plats för matplats. Vidare erbjuder bostaden 2 badrum som är stambytta 2020.

Bostaden har två ytterdörrar, vilket innebär att bostaden går att delas upp i en 5rok och en 1rok eller som en 6rok. UTHYRNINGSDELEN: Erbjuder ett stambytt badrum 2020 och ett allrum som kan enkelt möbleras med både säng och övrigt möblemang.

Här bor ni i Brf Logen i Ör som består av 270 lägenheter och är belägen på adresserna Logdansvägen 2-48. Föreningens medlemmar får nyttja tvättstugan som är belägen mellan huskropparna. Tvättstugan kan användas dygnet runt. Ett stenkast från bostaden nås Lötsjön och Råstasjön med dess fina omgivningar och omtyckta leder. Mall of Scandinavia Skandinavens största köpcentrum nås med en kort promenad från bostaden. På gångavstånd åt andra hållet nås Sundbybergs Centrum med ett brett utbud av restauranger, affärer, butiker, barer och apotek mm. Inom räckhåll från bostaden finns även stora Coop och Hornbach. Precis utanför bostaden går 506 som tar et till b.la Sundbybergs centrum. För pendlaren är det enkelt att ta sig ut på E18 och E4. Med ca 7 minuters gång åt ena hållet från bostaden nås Hallonbergens centrum som erbjuder goda kommunikationsmöjligheter med ett flertal busslinjer och tunnelbana som tar er till Stockholms Central på 13 minuter. Om ni väljer att gå ca 10 minuter åt andra hållet nås ni av Näckrosens tunnelbana, även där med ett brett utbud av busslinjer och tunnelbana.

För den som gillar friluftsliv finns populära Igelbäckens naturreservat som erbjuder både motionsslingor och fantastisk omgivning. Räcker inte det för den aktive finns ytterligare möjligheter till motion och frisk luft genom. Det finns även utegym, cykel spår och en fotbollsplan.
Vill ni bo granne med naturen? Då är detta ett område för er!

Varmt välkommen på visning!

Jessica Eklöf - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

6 Rum

BOAREA:

146.5 kvm

Avgift:

7 092 kr

Slutbud:

4 050 000 kr (27 645 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter