Svalgränd 3A

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
2 800 000 kr
  • 1.5 Rum
  • 38 kvm

När modernt möter sekelskifte!

- Vacker fastighet anno 1932
- Vindsförråd ingår
- Nyrenoverat kök
- Hög takhöjd om 2.70 m
- Nära till buss 506, 515 och Duvbo T-Bana samt även pendeltåg, t-bana, tvärbana och bussar från Sundbyberg C
- Nära till Marabouparken, Golfängarna, Lötsjön och Tornparken.
- Enkelriktad och lugn gata.
- Restauranger, fik och barer på gångavstånd.

Hjärtligt välkomna till denna pärla till lägenhet med vackra sekelskiftesdetaljer kombinerat med toppmodernt badrum och nyrenoverat kök! Bostaden karaktäriseras utav en generös takhöjd, genomgående vackert furugolv och djupa fönsternischer. Köket är nyrenoverat, luftigt och stilfullt. De utmärkta arbetsytorna gör matlagningen till ett rent nöje och köksinredningen bjuder på praktisk förvaring och all modern köksutrustning som man önskar. Köket är delvist öppet mot vardagsrummet där det finns gott om plats för familj och vänner att umgås. Här är även en generös plats för TV-n reserverad. Vackra industriglasväggar avskiljer sovrummet som ger plats för bred säng och sängbord. Utöver allt detta finns ett vackert upprustat badrum i toppklass!

Du bor på en lugn enkelriktad gata nära all puls du söker från en stad som Sundbyberg. Med de bästa restaurangerna, kommunikationerna, grönområden och närbutiker på gångavstånd. Beläget i en solid förening med god ekonomi.

Sundbyberg är kanske den mest populära kommunen att bo tack vare sin rika stadskärna, kommunikationer och från dörr till dörr ligger området bara 10 minuters färd ifrån Sthlm City (Duvbo tunnelbastation ligger bara några hundra meter från bostaden. Men glöm city, här finns allt inom ett stenkast precis som i Innerstan men med ett annat lugn och närhet till vatten samt grönområden. Kollektivtraffiken är svårslagen med t-bana endast ett par 100 meter från bostaden och i Sundbybergs centrum finns flygbuss, pendeltåg samt tvärbana. Här bor du med närhet till Sundbybergs stadskärna och innanför huskropparna på Signalfabriken råder en skön stämning, med gott om små specialbutiker, caféer, restauranger, pubar och människor. Utbudet är blandat, SATS träningscenter, H&M, Lindex, The Public, Phil´s burger, florist och mycket mycket mer! Här inne skapar huskropparna i olika utförande en skyddande atmosfär åt de boende och en magisk upplevelse för de passerande. Hela kvarteret är en mycket lyckad blandning av gammalt och nytt!
Denna bostad måste upplevas!
Varmt välkomna på visning!

Shervin Hashemi - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

1.5 Rum

BOAREA:

38 kvm

Avgift:

2 549 kr

Slutbud:

2 800 000 kr (73 684 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Shervin Hashemi

Shervin Hashemi

0708-99 79 45


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter