Kellgrensgatan 10, 4tr

Kellgrensgatan 10, 4tr

Kungsholmen / Stockholm kommun
6 795 000 kr
  • 4 Rum
  • 88 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad 4:a i toppskick med högt hörnläge & stor balkong - Stilfull fastighet från 2015 - Garage

Välkomna till en exceptionell 4:a med högt läge i huset och som passar perfekt för den som önskar bo ytterst välplanerat i en fastighet uppförd i modern och stilig arkitektur. I husets entré spelas musik och redan där får du känslan av dess genomtänkta inredning som följer med igenom hela huset. Här bor du i en våning med ett högt och fritt samt insynsskyddat hörnläge och med en extra stor hörnbalkong där solen skiner redan från tidig morgon. Utsikten från bostadens höga fönster vilar över områdets grönska och högt över fastigheterna runt om. Våningen är placerad i ett kvarter mitt mellan Fridhemsplan och Hornsbergs Strand där du har direkt närhet till både bra kommunikationer, badbryggor och det stora utbud av service som finns på Fridhemsplan.

Våningens stora balkong ligger på dess östra sida med utgång från köket/vardagsrummet och här skiner solen från tidig morgon. Det är ett fritt läge med både grönområde och höga träd precis utanför samt milsvid utsikt i öster, balkongen har bra plats för bord och stolar, solsängar och grill men även stora planteringar. Det är helt öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet som rymmer all önskvärd trivselmöblering och ett stort matbord. Köket är stilrent inrett med ljusa skåp och har gott om förvaring, det är välutrustat med integrerade och inbyggda vitvaror samt bänkskiva i granit. Våningen har tre mycket välplanerade sovrum varav det stora sovrummet rymmer dubbelsäng och har förvaring i klädkammare. Det två andra sovrummen passar perfekt som barnrum, gästrum eller kontor. Våningen har ett stort badrum i stilren inredning av kakel och klinker, dusch, tvättställ med kommod och wc samt tvättstugedel med gott om förvaring, tvättmaskin och torktumlare. Det finns också en helkaklad gäst-wc. Trevlig hall med garderober och plats för ytterkläder och skor samt annan önskvärd hallmöblering. Hela våningen har ljusa väggar, höga fönster, ljust trägolv och hög takhöjd. Via trapphuset och hissen når du föreningens garage, cykelförråd och innergård.

Våningen ligger på våning 4 i ett stiligt hus som byggdes 2015 av Einar Mattson. Huset är det största bostadshuset hittills i Sverige som klarar kraven för energisnåla så kallade passivhus. Föreningen har 3 lokaler. Det finns 160 bilplatser i huset som kostar 1 550 kr/månad och det är inte någon kö i dagsläget, det finns en gemensam terrass, cykel- & barnvagnsförråd, miljörum för sopsortering samt en trevlig gemensam innergård.

Här bor du i lugna och mycket trevliga kvarter med direkt närhet till vackra Mälaren. Hornsberg är ett område som erbjuder allt du önskar i din närhet och fastigheten är placerad mitt mellan Fridhemsplan och Ulvsundasjön med en perfekt kombination av bad och båtliv med badbryggor, parkområde och promenadstråk direkt utanför porten. I kvarteren finns det bra butiker, populära restauranger, caféer, bagerier, träningscenter, service och shopping. Stora parkområden breder ut sig i närheten av bostaden med en kort promenad till populära Rålambshovsparken, Norr Mälarstrand och Huvudsta 4H-gård och Huvudstabadet. Trevliga lekplatser för barnen, bryggor och badklippor finns i området. Lägenheten har ett mycket bra läge ur kommunikationssynpunkt med kort gångavstånd till T-bana och endast någon minuts promenad till busshållplatser som trafikeras av ett flertal bussar och för den bilburne tar du dig enkelt ut på Essingeleden eller in till city.

Välkomna på visning!

Johanna Lindbäck - Mäklare Kungsholmen

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

88 kvm

Avgift:

4 981 kr

Visning:

Söndag 25/10 Kl. 12:00-12:40Måndag 26/10 Kl. 17:00-17:30

Pris:

(77 216 kr/kvm) 6 795 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Kellgrensgatan 10, 4tr Kungsholmen

HitCounter