Drottning Kristinas esplanad 59

Solna Ulriksdal / Solna kommun
3 530 000 kr
  • 2 Rum
  • 62 kvm

* Ulriksdals lägst belånade förening
* Avgiftsfri december 2017, 2018 , 2019 och 2020
* Tillhörande förråd i källaren
* Garage med lediga platser
* Några minuters promenad till pendeltåg och bussar
* Inglasad balkong som blir till ett extrarum och förlänger sommaren

Nu finns chansen att flytta in i en tvåa på extremt välplanerade kvadratmeter högst upp i huset med en takhöjd på 2.70 och stora fönsterpartier som skapar ett fantastiskt ljusinsläpp. Här möts ni av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Intill hallen når du badrummet med tvättmaskin, torktumlare samt härlig golvvärme. Vidare finns ett ljust och rymligt vardagsrum med möjlighet för varierad möblering. Köket är öppet mot vardagsrummet och skapar en social yta. Sovrummet är stort och du får plats med en stor säng och mer förvaring. Från vardagsrummet når ni den inglasade balkongen som ligger i soligt läge med utsikt över grönska. Balkongen har öppningsbara fönster som går att öppna helt.

Brf Slottsbacken är en god och stabil förening. December de senaste tre åren har var avgiftsfria månader och även december 2020 blir det avgiftsfri månad vilket tyder på god ekonomi. Föreningen har garageplatser med hiss-access. Föreningen disponerar el-stolpar för dig med elbil. Det finns lediga platser i dagsläget.

Ulriksdal är mycket tilltalande omgivet av grönska samtidigt som det ligger intill Ulriksdals station som tar dig in till Stockholms city på bara några minuter. Alternativt finns ett flertal busslinjer att välja på bland annat mot Solna C, Brommaplan och direktbuss till Stockholm C. Direkttåg till Uppsala/Arlanda. På endast någon minut är ni ute på E4:an för den som åker bil. På E4:an ligger även hållplatsen för flygbussen som tar dig direkt till Arlanda på ca 30 min, perfekt för dig som pendlar.

Här finns många olika restauranger och frisörer att välja på samt flera olika etablerade gymkedjor. I området finns även förskolan Pysslingen med plats för ca 130 barn, Ulriksdals skola och Ulriksdals sporthall.

I närheten finns ett rikt utbud både för liten och stor, med fantastiska Överjärva gård med hästar och caféer, Hagaparken som erbjuder härlig natur samt Ulriksdals slott, Ulriksdals golfklubb och Ulriksdals Wärdshus. På gångavstånd når du Mall of Scandinavia som erbjuder enormt utbud shopping + restauranger och Friends Arena som erbjuder evenemang. På gångavstånd når ni Brunnsviken med klippbad som är den givna badplatsen under sommaren.

Varmt välkomna på visning!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

62 kvm

Avgift:

3 565 kr

Slutbud:

3 530 000 kr (56 935 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter