Jungmansgränd 2

Gröndal / Stockholm kommun
2 250 000 kr
  • 1 Rum
  • 23 kvm

Ljus sekelskiftesetta mitt i Gröndal med egen ingång!

Yteffektiv och smakfullt renoverad sekelskiftsetta med tillgång till en stor avskild uteplats, belägen i hjärtat av Gröndal!

I byggmästare Olle Engkvists populära fastighet från 1907 bjuds man här på en härlig atmosfär tack vare en väl tilltagen takhöjd i kombination med ogenerade fönsterpartier i hörnläge. Bostadens disponering är mycket effektiv då varje kvadratmeter nyttjas optimalt. Här finns ett stort badrum, god förvaring (nuvarande ägare disponerar ett förråd utanför dörren), praktisk köksdel samt rum med plats för säng, soffa, tv-bänk m.m. Interiören är genomgående smakfull och består av ett stilfullt massivt furugolv, vackra fönsterbänkar av sten, stambytt kaklat badrum samt sober köksdel.

Brf Galjonsbilden 22/32 är en äkta förening som registrerades 2004 med flera stora, renoveringar i ryggen så som stambyte och renoverad fasad och fönster. Föreningen med flertalet K-märkta byggnader är uppdelad på både Sjöbjörnsvägen, Jungmansgränd samt Gröndalsvägen och består sammanlagt av 104 lägenheter upplåtna med bostadsrätt, två med hyresrätt samt fyra lokaler. Föreningen äger marken och har en god ekonomi med oförändrad avgift under de senaste åren. Det finns en stor takterrass på Sjöbjörnsvägen 1 och det finns även planer på en gästlägenhet.

Gröndal är som en småstad precis utanför tullarna. Runt husknuten finns det gott om mysiga promenadstråk och badmöjligheter i såväl Mälaren som Trekanten, med kiosk och faciliteter, där du även kan åka skridskor på vintern. En bit bort ligger Gröndals båtklubb med charmig hamnmiljö & möjlighet till båtplats. Ett stenkast från bostaden finns Sannadalsparken med klätterställning, gungor, sandlåda m.m. Utöver denna finns även ett flertal andra närliggande och välutrustade lekparker. Här finns även mataffärer, restauranger med uteservering, apotek, bibliotek, populära Lundbergs konditori, florist och mycket mer. Ett brett utbud av skolor och förskolor finns inom promenadavstånd för barn i alla åldrar. För den idrottsintresserade finns stora Liljeholmshallarna, fotbollsplan med konstgräs samt Vinterviken med sporthall, utegym och gratis tennis- och paddelbanor. Kommunikationerna är mycket goda med ett antal bussar samt Tvärbana till bl.a. Solna och Liljeholmen. Väl i Liljeholmen finner man kompletterande bussar, t-bana, 4 mataffärer samt galleria med ca 90 butiker & en mängd övrig service. Man svingar sig på cykel till Hornstull på fem minuter.

Varmt välkommen!

Nicklas Talvitie - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

23 kvm

Avgift:

1 503 kr

Slutbud:

2 250 000 kr (97 826 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter