Hökmossevägen 20, 3tr

Hägersten-Liljeholmen Telefonplan/Hökmossen / Stockholm kommun
2 600 000 kr
  • 2 Rum
  • 45 kvm

Högst upp i huset med balkong - Nära T-bana

- Högst upp i huset med solig balkong
- Stilrent kök med massor av förvaring
- Helt privat bostad utan någon insyn
- Helkaklat badrum med badkar
- Sovrum med plats för dubbelsäng
- Fiber bredband 1000/1000Mbits ingår
- Tvättstuga, cykelförråd & källarförråd
- Mindre än 750 meter till T-bana
- Endast 15 min till city med T-bana
- Nära shopping & restauranger

Smart planerad 2:a högst upp i huset med balkong. Lägenheten erbjuder ett stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats samt ett härligt ljusinsläpp genom stort fönsterparti. Från vardagsrummet når man också lägenhetens balkong som har god plats för utemöbler. Vacker panel på väggen med spotlights från taket skapar tillsammans med den öppna spisen en hög mysfaktor! Sovrum med plats för dubbelsäng, här finns en garderobsvägg för praktisk förvaring. Stilrent kök som har gott om förvaring och arbetsyta. Helkaklat badrum med badkar.

Brf Samtalsräknaren 9 är en stabil förening. Som boende har du tillgång till cykelförråd, tvättstuga och källarförråd. I avgiften ingår värme, vatten och fiber internet 1000/1000 Mbit (värde ca 500kr månad) Föreningens bostadshus har genomgått många stora och kostsamma renoveringar så som relining, säkerhetsdörrar, fiber, fönsterrenovering och fasadrenovering m.m.

Här bor du i mysiga kvarter ett par minuter från Telefonplans T-banestation och övrigt restaurang- och serviceutbud. Från Telefonplan tar du dig med tunnelbanans röda linje till Södermalm på ca 6 minuter och Stockholm city på ca 14 minuter. I området finns även bussar som tar dig till exempelvis pendeltågstationen i Älvsjö, tvärbanan i Gröndal och Liljeholmen med anslutning till bussar, tunnelbana och tvärbana. Den bilburne tar sig ut på E4an på bara några minuter. Nära till Ica Supermarket Telefonplan. Ett par minuter bort ligger Västberga Handel med stora Coop Forum, Rusta, Jysk, Apotek och Systembolaget.

Fadi Shamoun - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

45 kvm

Avgift:

3 794 kr

Slutbud:

2 600 000 kr (57 778 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Fadi Shamoun

Fadi Shamoun

0708-99 45 61


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter