Huvudstagatan 1B, 4tr

Huvudstagatan 1B, 4tr

Solna Centrum / Solna kommun
5 475 000 kr
  • 4 Rum
  • 98 kvm
Anmäl intresse

Bedårande lägenhet om 98kvm som erbjuder både villakänsla samt älskvärd balkong. Detta bör upplevas!

Med ett fantastiskt och centralt läge finner vi denna bedårande lägenhet med villakänsla. Ett drömhem för många och perfekt för dig som vill åt huslivet men med lyxen av bostadsrättsboendet. Bostaden präglas av mycket ljusinsläpp, lyxkänsla och goda förvaringsmöjligheter. Entré genom stort trapphus som erbjuder såväl hiss som trappa till lägenheten. Till trapphuset når ni både från gårdssidan och även från gatan. Bostaden passar både stora familjen och er som vill lämna huslivet men dock behålla villakänslan. Öppen och tilltalande planlösning med mycket rymd och härliga ytor för socialt umgänge med nära och kära.

Endast ett stenkast från Solna centrum finner ni denna trevligt disponerade fyrarummare. Lägenhetens signum är de stora fönsterpartierna som bjuder lummiga vyer över grönområden. Den älskvärda balkongen bjuder på vy mot den omtycka innegården och föreningens grönskande trädgård. I övrigt erbjuder detta hem på tre mycket bra sovrum. Ett stort och ljust vardagsrum placerat i hjärtat av lägenheten. Ett rymligt och ljust kök. Två trevliga badrum varav ett med badkar, wc och tvättpelare samt ett mindre med dusch och wc.

Köket är rymligt med goda arbetsytor och förvaring, stort fönsterparti med härligt ljusinsläpp. Här lockas sinnena till spännande matlagning. Från köket nås även bostadens största sovrum, här finns garderober och plats för dubbelsäng samt annan önskvärd inredning.

Vardagsrummet är stort och ljust samt lättmöblerbart, från vardagsrummet når ni även den stora balkongen. Den älskvärda balkongen är möblerbar som bjuder på fantastisk vy över föreningens grönskande innergård. Lägenhetens två andra sovrum ligger på andra sidan av lägenheten och även de har trevliga vyer samt plats för stor säng, förvaring och annan önskvärd inredning. Mycket goda förvaringsmöjligheter med både garderober och en rymlig klädkammare med plats för diverse förvaring.

Populär och omtyckt förening då området Fristaden ger verkligen själ för sitt namn. De vitputsade fasaderna ramar in området och stänger ute allt ljud från Solna torg och gatorna runt omkring. Arkitekten Staffan Read utgick från solen när han formade området så lägenheterna är ljusa och karaktäriseras av stora fönsterpartier för optimalt ljusinsläpp. I området finns en föreningslokal som går att hyra för fest och det finns två tvättstugor. Garage finns med nedfart från busstorget och källarförråd till alla lägenheter.

Ena stunden befinner du dig i vimlet av människor, butiker och restauranger. I nästa stund slås du av lugnet som råder på föreningens trivsamma innergård med rofylld atmosfär.

Fristaden ligger granne med både Solna Centrum och Skytteholmsparken. Solna Centrum har öppet mellan 10.00 och 20.00 på vardagar. I centrumet finns ett par stora livsmedelsbutiker, flera restauranger, modebutiker, systembolag, apotek, post, bank, frisör, blomsterbutiker m.m. Flera gym, däribland Friskis&Svettis, 24 Fitness ligger en bit upp på Huvudstagatan.

Skytteholmsparken är en grönskande oas som ligger ett stenkast bort. Här finns perfekta promenadstråk för er som har barn och eller hund. Parken utnyttjas även av soldyrkare och för picknick och sport under vår och sommar. Mall of Scandinavia ligger på kort gångavstånd från Fristaden. Här finns något för alla. Flera restauranger i olika prisklasser, massvis med trevliga caféer och shopping som du inte hittar någon annan stans i Stockholm. Det finns en anledning till att gallerian är Nordens största. Här finns shopping för alla plånböcker och stilar. Här finns gym, flera matbutiker och SF:s största biosatsning IMAX.

Kommunikationerna är optimala och det är svårslaget att ha tillgång till både ett busstorg med flera linjer, T-bana runt knuten (9 minuter till T-centralen) utöver detta finns pendeltåg och tvärbanan som går mellan Alvik och Solna station på promenadavstånd.

Kom och upptäck Huvudstagatan 1B, 4tr för denna bostad bör verkligen upplevas!


SÄLJAREN BERÄTTAR:
Jag letade efter modern och centralt placerad lägenhet i Sola efter att jag sålt min stora fastighet i Danderyd. Mina krav var att man inte skulle behöva ha kvar bilen men det skulle finnas bra parkering för familj och vänner att hälsa på. Jag ville inte ha några trappor så att om jag fick svårt att röra mig skulle kunna bo kvar. En ljus bostad som skulle ligga centralt men ha ett tyst läge och med spännande utsikt då jag ofta sitter i ett fönster med en bok eller korsord och vill se att det händer något utanför mina fönster.

Jag har bott i lägenheten sedan den var ny i 17 år. Jag har trivts väldigt bra. När man stänger dörren hörs inte sorlet från torget och heller inte mina grannar. All service finns på andra sidan torget dit jag går varje dag. Fina strövområden för härliga promenader som jag uppskattar så mycket. Jag ville inte lämna detta fina område men jag behövde mer service och har nu flyttat till äldreboendet i samma kvarter.Joana Demir - Mäklare Vällingby / Hässelby / Nälsta

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

98 kvm

Avgift:

5 096 kr

Visning:

Tisdag 1/12 Kl. 18:00-19:00

Pris:

(55 867 kr/kvm) 5 475 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Tisdag 1/12 Kl. 18:00-19:00 Boka online Spara i kalender

    Vänligen boka din önskade visningstid. Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Joana Demir 0768-99 07 44

Ansvarig mäklare

Joana Demir

Joana Demir

08-400 22 440 · 0768-99 07 44


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Film & Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Huvudstagatan 1B, 4tr Solna Centrum

HitCounter