Katarina bangata 47

Katarina bangata 47

Katarina/Sofia SoFo / Stockholm kommun
3 475 000 kr
  • 1.5 Rum
  • 42 kvm
Anmäl intresse

Magisk 20-tals lägenhet med öppen planlösning samt stor balkong mot föreningens lummiga gård

Hjärtligt välkommen till denna helt enastående och optimalt planerade 1,5:a belägen i hjärtat av Sofia precis invid Nytorget. Lägenheten ligger på en lugn och fridfull enkelriktad gata som kantas av vackra träd och lummig omgivning. Här bor man med ett centralt läge nära precis allt, men samtidigt med samtliga fönster mot föreningens innergård.

Lägenhetens ytor är i mycket fint skick och direkt när du kliver in i entrén möts du av en hemtrevlig känsla med möblerbara väggar och tillgång till förvaring. Vidare in i bostaden möts du av ett härligt ljus från lägenhetens stora fönster och öppna ytor. Här finner du ett rymligt kök med matplats för 4-6 personer, ljus skåpinredning och mycket smakfulla materialval. Köket har öppen planlösning mot vardagsrummet och här finner man även utgången till lägenhetens balkong, som ligger med stillsamt läge mot gård. Vardagsrummet är väl tilltaget och skänker gott om plats för soffhörna samt avlastningsytor. Två stora fönsterpartier med djupa fönsternischer med stillsam utsikt. Här har man med hjälp av ett mycket stilrent industriglas skapat ett separat sovrum/sovalkov samt har tillgång till förvaring. Badrummet är även det väl tilltaget med kaklade väggar samt klinker. Fullt utrustat med fullstort badkar, wc samt handfat.

Föreningen som består av 22 bostadsrätter, 1 hyresrätt (vilket kan ses som en dold tillgång vid en eventuell försäljning) samt 2 lokaler som ger lokalintäkter. Sammanlagt har man ca 550 000 sek i intäkter från lokaler samt hyresrätt, som kan sättas i relation till deras räntekostnader om 144 000 sek. Stora helrenoveringar gjordes i dessa två lokaler för ett par år sedan, vid det tillfället tog föreningen upp lån för att bekosta detta. Deras totala belåning ligger på 12,4 miljoner sek, vilket ger ca 10 000 lån/kvm. Avsikten var att hyresintäkterna på lång sikt skall fortsätta att öka och man på så vis kan minska belåningen, vilket också var planen när renoveringarna gjordes. Huset är i gott skick då renovering skett löpande och man äger marken dvs ej tomträtt.

Beläget i attraktiva SOFO med närhet till bland annat Vitabergsparken och ett stenkast bort finner ni populära Nytorget med mysiga caféer, uteserveringar och restauranger från alla världens hörn. På mindre än tio minuters promenad når ni välkända Götgatan med sitt rika utbud av butiker, livsmedelsaffärer, krogar och mycket, mycket mer. Mycket goda busskommunikationer såsom 3:ans innerstadsbuss och 76:an (som båda når medborgarplatsen) och med kort promenad nås Skanstulls tunnelbana. I övrigt bjuder det centrala läget på närhet till trendiga butiker med shopping i alla de små inrednings- och klädbutiker som bidrar till områdets unika och levande atmosfär. Om inte detta vore nog så når man med en kort promenad Årstavikens mycket charmiga promenad och springstråk.

Hjärtligt välkommen på visning!

Magnus Jonzon - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

STORLEK:

1.5 Rum

BOAREA:

42 kvm

Avgift:

2 455 kr

Visning:

Söndag 25/10 Kl. 14:45-15:30Måndag 26/10 Kl. 18:00-18:30

Pris:

(82 738 kr/kvm) 3 475 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Magnus Jonzon

Magnus Jonzon

08-556 966 04 · 0708-67 70 14


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Katarina bangata 47 Katarina/Sofia SoFo

HitCounter