Ladugårdsgatan 10

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 40.5 kvm
Anmäl intresse

Varmt välkommen högst upp i huset på Ladugårdsgatan 10 med balkong i sydvästläge.

Välkommen till en mini 2:a högst upp i fastigheten. Här erbjuds ett modernt och stilsäkert boende som har allt man kan tänkas önska sig. Från hallen nås bostadens badrum som är helkaklat och utrustad med golvvärme, duschhörna, handfat med kommod och en kombinerat tvätt/torktumlare. Vidare in i bostaden nås bostaden vardagsrum som går att möblera helt efter tycke och smak. Från vardagsrummet nås bostaden balkong, här kan många timmar avnjutas i kvällssolen. Köket är stilrent inrett med vita snickerier som matchas med en mörk bänkskiva. Köket har all maskinell utrustning som kan tänkas behövas. Mellan kök och vardagsrum nås bostaden sovrum, här ryms en säng med tillhörande sängbord.

Här bor ni i en stabil förening, Brf Jubilaren som är belägen på adresserna Ladugårdsgatan 10-14, Skrivargatan 30-32, Stallgatan 15-21 och Ursviks allé 43-55.

Vill ni också bo i en modern stadsdel med naturen som sin närmsta granne, då är detta en plats för er. Med närhet till Igelbäckens fantastiska naturreservat och dess lummiga omgivning. Förutom vacker natur erbjuder också reservatet några av de bästa motionsslingorna. I området finns restaurangen Krubb och även pizzeria och sushi. Det finns även mini-livs och ett gym, Puls & Träning på kort avstånd från bostaden. Dessutom finns Pysslingens förskola/skola samt Noblaskolan på Marieborgsgatan samt Milots förskola och Granatäpplets förskola. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Ursvik är ett expansivt område i ständig utveckling. Kommunikationsmöjligheterna är goda med buss 504 som går utanför fastigheten till både Sundbybergs centrum, Rissne och Hallonbergen (T-bana). Sundbybergs centrum kan man även välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar.

Vid intresse kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jessica Eklöf 0708994767!

Jessica Eklöf - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

40.5 kvm

Avgift:

2 506 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Ladugårdsgatan 10 Sundbyberg/Ursvik

HitCounter