Östrandsvägen 68, 2 tr

Stureby - Enskede / Stockholm kommun
1 900 000 kr
  • 1 Rum
  • 26 kvm

Modern etta med låg avgift och renoverad kokvrå med diskmaskin

Accepterat pris - Varmt välkommen till denna fina och välrenoverade etta med insynsskyddat läge och härlig vy över Stureby villastad. Lägenheten håller genomgående en mycket hög standard med rymligt helkaklat badrum, renoverad kokvrå med modern utrustning och fräscha ytskikt. Rummet erbjuder lättmöblerade ytor med plats för såväl säng, soffa samt matbord. I dagsläget finns en platsbyggd förvaringslösning till sängen om 140 cm som kan följa med lägenheten. Vackert parkettgolv i original och generöst fönsterparti skänker gott om ljus och erbjuder vacker grönskande vy.

Tillgång till vinds- och källarförråd, tvättstuga och cykelförråd i samma port samt föreningens privata innergård med grillplats. Föreningen erbjuder även de boende möjlighet att hyra egen P-plats och lägenheten är uppkopplad till fiber för både Tv och bredband. Stabil förening som äger marken, har god amorteringstakt, mycket gott om likvida medel och inga större planerade underhåll. Till detta finns även en kvarvarande hyresrätt som utgör ett framtida kapitaltillskott för föreningen.

Stureby är ett populärt område med närhet till allt. Runt husknuten ligger härliga strövområden och inom promenadavstånd ligger Årstafältet med Driving Range samt fotbollsplan. Kommunikationerna är mycket goda med flertalet bussar till bl.a. Gullmarsplan och Älvsjö samt Stureby t-banestation och Älvsjös pendeltågsstation. För den bilburne är man även uppe på Huddingevägen på bara någon minut. Även närhet till lokalt centrum med Gamla Östberga Bageri, Coop nära samt Sushi och tobak/spel. I närområdet finns också ICA Kvantum BEA i Svedmyra samt Lidl. Varmt välkommen på visning!

Angela Hamstad - Mäklare Älvsjö

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

26 kvm

Avgift:

1 703 kr

Slutbud:

1 900 000 kr (73 077 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter