Tryffelvägen 124

Norby / Uppsala kommun
1 750 000 kr
  • 3 Rum
  • 67 kvm

Naturnära och lugnt boende med äkta huskänsla!

Med ett riktigt fint läge återfinns nu denna gavelbostad till försäljning.

Här kan man njuta av att bo med huskänsla samtidigt som man har tryggheten av att vara en del av en bostadsrättsförening.

Bostadens planlösning fördelar sig på välkommande hall med laminatgolv och avhägningsmöjlighet i klädkammaren om ca 10-15 kvm. Lägenheten har ett fräscht och stort badrum med ett badkar och tvättmaskin. Två fina och ljusa sovrum med god plats för möblering. Rymligt vardagsrum med god sällskapsyta samt med en utgång mot bostadens altan.

Vidare finner ni ett fint kök med vitt kakel ovan arbetsytan samt vita köksluckor med god förvaring. Trevligt kök där man vill bjuda hem vänner och bekanta att samlas runt och avnjuta goda måltider som kan tänkas tillagas.

Norby är ett lugnt och familjevänligt område som ligger ca 3 km väster om Uppsala centrum, intill Hågadalen-Nåstens naturreservat, Stadsskogen och Ekebydalen.

Här bor ni i med närhet till Svamptorget där ni finner ICA, restauranger, frisörsalong. I Eriksberg finns Västertorg med all tänkbar service som matbutiker, restauranger, apotek och vårdcentral mm.

Trevligt område med grönskande omgivningar och bilfria innergårdar, gemensam tvättstuga, kvarterslokal, cykel förråd och bastu. Extern förvaring finns i form av förråd och parkering är enkelt att få både som boende och besökare.

Naturnära boende med både Hågadalen och Stadsskogen runt hörnet. Där finner ni fantastiska utflyktsmöjligheter, kolonilotter, elljusspår, utegym och upplysta motionsstigar som under vintertid förvandlas till skidspår. Ta en långpromenad till Kung björns hög och njut av naturen i mysiga Hågadalen. Närliggande gym Friskis&Svettis ligger vid Ekeby bruk.

För barnfamiljer finns förskola och skola upp till högstadium. Några att nämna är Grannbarnens Förskola, Eriksbergsskolan och Hågadalsskolan.

Bussförbindelserna är goda och bussen går regelbundet från Svamptorget. Ni kan ta buss nr 7 ner till Cityn på bara några minuter.

Bostaden upplevs bäst på plats så varmt välkomna på visning!

Damir Bicharov - Mäklare Uppsala

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

67 kvm

Avgift:

5 222 kr

Slutbud:

1 750 000 kr (26 119 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Damir Bicharov

Damir Bicharov

0768-54 95 05


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter