Tomtebobarnens Gata 6, 2tr

Bromma/Annedal / Stockholm kommun
4 700 000 kr
  • 3 Rum
  • 86 kvm

Er väntan är över, välkomna att längta hem!

**Föranmäl till visning för mer info**

- Välbyggda hus
- Rymligt källarförråd
- Föreningen äger marken
- Generös planlösning
- Garage i huset
- Balkong i västerläge

Varmt välkomna till bostaden med alla rätt! Med ett av områdets bästa läge, Linaberg, finns nu denna ljusa och stilsäkra 3:a till salu i absoluta toppskick i välbyggd fastighet! Med suverän och genomgående planlösning samt påkostade materialval gör denna bostad svårslagen. Delvis öppen planlösningen mellan kök och sällskapsdel skapar en skön atmosfär med underbart ljusflöde. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen i soligt västerläge med utsikt över den fina och lugna innergården. Här njuter ni av solen från eftermiddagen till att solen går ner. Kök och badrum är båda fullt utrustade med alla bekvämligheter som kan önskas av ett modernt hem. Utöver detta erbjuder bostaden 2 st rymliga och bra sovrum samt rikligt med förvaring i form av både garderober och klädkammare.

Ett stenkast från lägenheten ligger bron över Bällstaån, till Sundbyberg, där ni når centrum och all dess puls och utbud av affärer på ca 10 minuters promenad. Från Mariehällskyrkan går det även bussar till Sundbyberg och Islandstorget.
I Annedal finns flertalet förskolor samt stora Mariehällsskolan. Det finns även flera restauranger, bra lekparker, flera gym samt ICA-butik.

Här har inget lämnats åt slumpen. Ett modernt och bekvämt hem med det lilla extra i ett perfekt läge. Varmt välkomna på visning!

Shervin Hashemi - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

86 kvm

Avgift:

4 377 kr

Slutbud:

4 700 000 kr (54 651 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Shervin Hashemi

Shervin Hashemi

0708-99 79 45


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter