Nybohovsbacken 61

Liljeholmen / Stockholm kommun
2 875 000 kr
  • 2 Rum
  • 42.5 kvm

Smakfullt renoverad 2:a!

Smakfullt renoverad tvåa med modern öppen planlösning och eleganta materialval, i mycket välskött förening!

Lägenheten präglas av en modern och yteffektiv planlösning med sociala sällskapsytor, goda förvaringsmöjligheter, sovrum som rymmer dubbelsäng och stort badrum. Atmosfären är mycket gemytlig tack vare den moderna planlösningen i kombination med stora fönsterpartier mot gården. Interiören håller högsta klass och utgörs av stilfulla vitlackade parkettgolv, stambytt kaklat badrum med golvvärme samt ett stilfullt renoverat kök med full maskinpark.

Föreningen är mycket välskött och har en stabil ekonomi. Vid ombildningen 2008 hade man 110 Mkr i lån och idag har man 32 Mkr i lån (belåningsgrad på ca 2 340 kr/kvm). Avgiften sänktes även fem år i rad mellan 2013 och 2017 och nyligen har bergvärme installerats vilket förväntas sänka driftkostnaden med ca 50%. Utöver detta så finns det även 14st hyresrätter kvar som kan betraktas som ett stort dolt kapital. Föreningen ombildade precis två hyresrätt som stärkte ekonomin ytterligare!

Området är mycket populärt tack vare närheten till naturen med bad och promenadstråk, gallerian och kommunikationerna. Runt husknuten ligger den omtyckta Pandaparken för lek och bus och nära den finns även både förskola och grundskola. Ett stenkast bort ligger sjön Trekanten med mysiga promenadstråk, badmöjligheter på sommaren och skridskoåkning på vintern. Nere på Liljeholmstorget ligger gallerian med 90 butiker, mataffärer och en mängd övrig service. Här finns även flertalet skolor & förskolor, röda linjens t-bana som tar dig till bl.a. city, Universitetet och Tekniska högskolan, Tvärbanan samt en mängd kompletterande bussar.

Varmt välkommen!

Nicklas Talvitie - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

42.5 kvm

Avgift:

1 778 kr

Slutbud:

2 875 000 kr (67 647 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter