Sturegatan 17B

Luthagen / Uppsala kommun
1 920 000 kr
  • 1 Rum
  • 39.6 kvm

Välplanerad och mysig lägenhet i attraktiva Luthagen!

Ta chansen att förvärva en mysig lägenhet om ett rum och kök i attraktiva Luthagen! Här bor du i ett av Uppsalas mest attraktiva områden i en välskött förening med en låg låneskuld per kvadratmeter.

Bostadens yta fördelar sig på en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och smart förvaringslösning i form av en klädkammare. Vidare erbjuds ett helkaklat badrum med badkar samt ett stilrent renoverat och välutrustat kök med moderna materialval. Slutligen finner ni även ett luftigt allrum med gott om plats för möblemang efter önskemål.

Här bor ni mitt i den populära stadsdelen Luthagen med närhet till Vasaparken, välsorterade mataffärer och ett brett restaurangutbud. Luthagen präglas av sina pampiga våningar, gröna områden, blandade bebyggelse, flertalet parker och vackra hus i klassiska stilar. Det var också därför Luthagen 2017 vann Uppsala Nya Tidnings omröstning som "Uppsalas bästa stadsdel".

Lägenheten ligger bara ett stenkast från Ekonomikum, grönskande parker och flertalet nationer. Här bor ni nära hela Uppsalas puls men samtidigt i ett lugnt och trivsamt område. Detta är ett strålande läge även för den som önskar att pendla, oavsett om det är med bil, cykel eller kommunalt. I området finns även många av Uppsalas bästa förskolor och skolor.

Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tagit del av all information.

Jesper Staring - Mäklare Uppsala

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

39.6 kvm

Avgift:

2 043 kr

Slutbud:

1 920 000 kr (48 485 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Jesper Staring

Jesper Staring

0768-54 96 85


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter