Gustaf De Lavals Torg 8

Järla Sjö / Nacka kommun
3 995 000 kr
  • 2 Rum
  • 64 kvm

Unikt tillfälle i populära Järla sjö - Fantastisk arkitektur med exklusiva materialval!

ACCEPTERAT PRIS

Varmt välkommen till denna fantastiskt rymliga 2:a i anrika Turbinhallen, Järla Sjö.

Bostaden som är belägen högst upp i fastigheten präglas av exklusiva materialval och en genomgående känsla av lyx.
Spröjsade fönster som sträcker sig från golv till tak bjuder in till maximalt ljusinsläpp, en takhöjd om hela 3,4m och den rätta industrikänslan gör den här lägenheten till något alldeles extra.
Lägenheten är utrustad med komfortklimatsystem.

Föreningen som stod färdigbyggd 2017-2018 har blivit en sann framgångssaga inom nyproduktion där man sammankopplat ett gammalt industriområde med nyproduktion och skapat ett nytt samhälle i hjärtat av Nacka. Utöver det har man lyckats skapa en mycket välmående förening med god ekonomi och höga lokalintäkter vilket starkt gynnar de boende.

Föreningen har även flertalet bekvämligheter så som festlokal, stort gym för föreningens medlemmar, ett rejält spa, bastu samt duschmöjligheter. Utöver detta finner man ett stort garage.

I Järla Sjö har man byggt bostäder delvis efter gamla ritningar och renoverat upp industribyggnader samt byggt nytt vilket ger en härlig atmosfär. I området finns fantastiska promenadstråk längs vattnet och badbryggor. Inrymt mestadels i gamla vackra industribyggnader hittar man möbelaffärer, klädbutiker, frisör och servicebutik. Täta kommunikationer till stan finns med Saltsjöbanan och bussar, på endast ca 10 minuter når man Slussen. Sickla Köpkvarter och Nacka Forum finns på promenadavstånd och erbjuder ett ytterst rikt utbud av butiker, caféer, restauranger och nöjen. Tre skolor och flertalet dagis/daghem finns i närheten. Båtplatser finns i området, med ett kösystem som sköts av samfällighetsföreningen. En båtklubb finns också där boende i Järla Sjö har tillgång till en segelbåt och en roddbåt. Järla Sjö Kanotklubb kan man bli medlem i och de anordnar turer för de som har egen kanot och kajak. Läs allt om Järla sjö på deras hemsida http://www.jarlasjo.se.

Detta är en lägenhet du absolut inte får missa, varmt välkommen på visning!

CarlChristian Rounick - Mäklare Nacka

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

64 kvm

Avgift:

3 733 kr

Slutbud:

3 995 000 kr (62 422 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

CarlChristian Rounick

CarlChristian Rounick

0708-67 70 21


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Visa på karta
HitCounter