Ymsenvägen 5, 2 tr

Ymsenvägen 5, 2 tr

Årsta / Stockholm kommun
2 150 000 kr
  • 1 Rum
  • 22 kvm
Anmäl intresse

Optimal etta i populär Brf med balkong i västerläge!

Här erbjuds en optimalt planerad etta, perfekt som förstaboende, i ett av Årstas trevligaste områden med Årstaskogen och Årstaviken runt knuten samt närheten till kommunikationer vid Gullmarsplan. Snyggt kök, stambytt badrum samt renoverade ytskikt och balkong med eftermiddagssol!

När ni kliver in i lägenheten möts ni av den välkomnande hallen med vitmålade väggar och praktiskt klinkergolv i varm ton. Här finns gott om plats för avhängning i dubbelgarderob med spegel. Går att få plats med en liten arbetshörna eller nyttjas med en extra förvaringsmöbel om så önskas. Vidare kommer du in till allrummet som är ljust och rymligt med plats för såväl säng och soffa som bord och stolar. Det stora fönsterpartiet tillsammans med balkongdörren bidrar till ett fint ljusinsläpp. Moderns kök med goda förvaringsmöjligheter bakom vita luckor. Bra arbetsyta på mörk bänk som gör sig snygg mot det vita kaklet. Matlagningen blir enkel tack vare smart lösning med kombinerad ugn/Micro, häll och integrerad kyl/frys. Utgång till den härliga balkongen med eftermiddagssol. Här finns plats för bord, stolar och växter. I anslutning till hallen ligger det stambytta badrummet, helkaklat med klinkergolv och förberett för tvättmaskin.

Stabil förening med mycket god ekonomi. Övernattningsrum, möjlighet att förvara barnvagnen och cykeln i varje hus, flertalet tvättstugor, bilpool, snickarrum och seniorförening är bara några av de gemensamma fördelarna föreningen erbjuder.

Läget är optimalt på lugn gata. Runt knuten väntar promenad- och motionsslingor i Årstaskogen och längs med Årstaviken. Årsta har en lugn småstadskaraktär kombinerat med goda kommunikationer med både buss, tunnelbana, pendeltåg och tvärbana. Endast fyra minuter till närmaste ICA-butik!

Med bil tar du dig enkelt ut på de stora trafiklederna via Södra länken med det är gångavstånd till Gullmarsplan (7 min), Södermalm och Årsta Torg!

Missa inte denna, varmt välkomna på visning!

Riktlinjer för bokad visning - För att du inte ska riskera att missa inbjudan till en förvisning samt att vi ska minska köbildning, vänligen boka din närvaro/ankomsttid via Notars hemsida under "visning & kontakt" och sedan "boka online". Besökare som har bokat ankomsttid får förtur och ej bokade besökare får snällt vänta på sin tur i mån av plats.

Monia Belgacem - Mäklare Årsta

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

22 kvm

Avgift:

1 334 kr

Visning:

Söndag 31/1 Kl. 13:00-13:45

Pris:

(97 727 kr/kvm) 2 150 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Söndag 31/1 Kl. 13:00-13:45 Boka online Spara i kalender

    Anmälan krävs - Boka din närvaro/ankomsttid online via www.notar.se för att minska köbildning

Ansvarig mäklare

Monia Belgacem

Monia Belgacem

08-580 80 794 · 0735-01 69 48


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Ymsenvägen 5, 2 tr Årsta

HitCounter