Mjölnerbacken 65

Sundbyberg / Rissne / Sundbyberg kommun
2 700 000 kr
  • 3 Rum
  • 79 kvm

Varmt välkommen till en renoverad 3:a!

Bostaden karaktäriseras av en väldisponerad planlösning med stora ytor och fint ljusinsläpp. Väl tilltagen entré med gott om förvaring i skjutgarderober med spegeldörrar. Från hallen nås bostadens första sovrum. Sovrum 1 rymmer en dubbelsäng med tillhörande sängbord, väggarna är målade i ljus nyans som bryts av mot en vacker tapet med tegelstenar på. Ni finner även ett helkaklat badrum som är utrustat med duschhörna med glasvägg, kommod, wc samt en tvättmaskin med inbyggd torktumlare. Bostaden erbjuder även ett rymligt vardagsrum som går att möblera helt efter tycke och smak, men det rymmer enkelt en större soffmöbel med tillhörande tv-bänk och ett matsalsbord. Från vardagsrummet nås bostadens höjdpunkt, balkongen. Balkongen är belägen i fritt läge utan insyn. Här kan många soltimmar avnjutas från tolvslaget till solnedgång tillsammans med nära och kära. Vidare finner ni ett stilrent och renoverat kök, köket erbjuder vita och svarta högblanka snickerier. Köket är utrustat med allt som kan tänkas behövas: Micro, varmluftsugn, induktionshäll, fläkt, och integrerad diskmaskin samt stor kyl och frys. Från köket nås bostadens andra rum som kontor, gästrum eller sovrum.

Ett spännande inslag av teknisk styrning finns dessutom i form av IoT (Internet of things) som gör att all möjlig teknik går att styra, schemalägga och automatisera trådlöst som t.ex. lampor, sensorer, larmet mm. på ett lättfattligt sätt som avlastar och underlättar livet både hemifrån såväl från andra
sidan jordklotet.

Brf Vikingen består av 134 lägenheter belägen på adresserna Mjölnerbacken 61- 67. I port 67 finns tvättstugan, som enkelt bokas digitalt. Föreningens medlemmar får även nyttja föreningslokalen, även den belägen i port 67. Mjölnerbacken genomsyras av en familjär känsla med ett flertal lekplatser och grönområden i angränsning till bostaden. Bara ett stenkast från bostaden nås Rissne centrum med ypperliga kommunikationsmöjligheter som tar er till Stockholms central med tunnelbana på 16 minuter, och flertalet busslinjer samt en pågående dragning av tvärbanan alldeles utanför Mjölnerbacken. Rissne centrum erbjuder även ett gott utbud av service som post, mataffärer och restauranger. Med 10 minuters gångavstånd nås Ursviks motions- och friluftsområde med sina omtyckta leder och spår, som är den del av populära Igelbäckens naturreservat. Rissne erbjuder även ett flertal skolor och förskolor med bara några minuters gångavstånd till bostaden både kommunalt och i privat regi. Rissne centrum har köpts upp av Balder AB som tillsammans med Sundbyberg Stad rustar upp Rissne, bl.a. parken, tvärbanans dragning och 350 nya bostäder som kommer att byggas.

Varmt välkommen på visning!

Jessica Eklöf - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

79 kvm

Avgift:

3 639 kr

Slutbud:

2 700 000 kr (34 177 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter