Dalby 21C

Dalby / Uppsala kommun
  • 8 Rum
  • 195 + 10 kvm

Nu har ni chansen att förvärva ert drömhus med egen pool och företräde till båtplats!

Här finner ni ett modernt boende med plats för hela familjen att trivas. Tomten är generös med utrymme för aktiviteter, springande barn och för den trädgårdsintresserade finns gott om plats. Här har ni nu möjligheten att flytta in i detta fräscha boende som med sitt stilrena utförande förhöjer levnadsstandarden för hela familjen. Tänk efter en lång arbetsdag eller ledig dag i solen att kunna ta ett svalkande kvällsdopp i er egna pool och njuta av det fridfulla livet på Dalby 21C.

Som boende i detta fantastiska boenden kan du njuta av den direkta närheten till Mälaren. En kort promenad från huset finns en brygga med företräde till båtplats. I nära anslutning till huset betar hästar och det finns goda möjligheter för den ridintresserade med ridhus och stall i närområdet.

Utanför huset finns en välskött naturstig som ger 4-5 km promenad- och motionsstråk utan att behöva röra sig på vägarna. Till Uppsala går bussar med jämna mellanrum och det är en kort bilfri promenad till den närbelägna förskolan. För de äldre barnen (förskoleklass till årskurs 6) går skolbuss till Ramsta skola.

Missa inte chansen att uppleva detta hus på plats!

Erik Hedlund - Mäklare Uppsala

STORLEK:

8 Rum

BOAREA:

195 kvm

BIAREA:

10 kvm

Tomtarea:

1 552 kvm

Kontakt

Ansvarig mäklare

Erik Hedlund

Erik Hedlund

0733-23 02 21


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter